2022-11-24
今日黎開銅鑼灣開工,放飯即時同同事搵下有咩筍野食😏經過一期,樓下已經俾兩個派傳單姐姐圍攻最後都揀左其中一間上到去,原來午市放題都幾爆,到門口仲要排隊先入得,心唸真係咁好食?! 條龍真係唔算短,有相為證😂入去坐低,爭取時間叫左一輪刺身+壽司先🍣上碟速度都幾快,基本全程apps叫完落單,再出去拎下小食野飲番來,已經成檯都係野食👍👍岩哂我地呢啲急趕既香港人🫣先講🔆刺身-三文魚都新鮮,亦有我至愛既希靈魚,赤貝,帶子刺身都齊哂🔆壽司-我例排都一定會點既花之戀,火灸蟹柳壽司等,都好好味! 至少擺出黎個賣相唔會嚇人先 (即時唸起之前放題既慘痛經驗)🔆熟食方面- 叫左蟹🦀粥 真材實料,堅有隻蟹係到👍👍讚 仲要啲粥好綿 ,仲有壽喜燒牛肉鍋,都好夠味,放左大半個鐘都仲熱,保溫一流,仲有天婦羅,燒物等都唔少款式選擇🔆小食-除左apps 上可點既之外,外面都仲有海鮮(硯,蝦)沙律,湯,前菜小食,章魚丸,炸餃子等,俾客人自取其實lunch hour 都抵食,一人$228 ,如果有埋老人家仲有88折,生日又有優惠,難怪要排隊食😅總括:款式同種類都夠,唯一不足既係前菜小食,點解會無我鐘意食既螺肉沙律同八爪魚沙律🤭🤭
經過一期,樓下已經俾兩個派傳單姐姐圍攻
最後都揀左其中一間
入去坐低,爭取時間叫左一輪刺身+壽司先🍣
岩哂我地呢啲急趕既香港人🫣
先講