2022-12-11
Fashion Walk呢個地段真係好有去咗外國旅行嘅感覺,下次有機會要坐出邊感受吓歐洲嘅風情。餐廳入邊嘅工業風裝潢同戶外座位嘅歐洲風截然不同。上網用QR code落單,佢哋嘅burger主要分係牛肉Burger,雞肉burger,海鮮或者素食burger。有好多配料可以加錢選擇。星期五,所以豪一下,加咗鵝肝、大啡菇、煎蛋、牛油果醬、酸瓜同埋燒烤醬六樣咁多!🤩登登!上菜見到個漢堡包勁高真係好開心😍 但係咁厚,冇可能可以壓到入到口嘅size囉,所以最後都係用刀叉食,逐層逐層切開再加包食。鵝肝好滋味😋,我會prefer唔夾住啲包就咁食。個漢堡扒好厚身,啲肉質好新鮮,質量唔錯。加左燒烤醬同酸瓜令成件事好野味,喺個唔錯嘅選擇。整體上個漢堡包真係好好味,會再嚟食。另外都叫咗個單骨炸雞翼,有少少辣,有啲似CP炸雞翼。味道唔錯同埋好脆。如果佢嗰醬唔係honey Mustard而係酸甜嘅醬會再好啲。
餐廳入邊嘅工業風裝潢同戶外座位嘅歐洲風截然不同。