2023-10-07
朋友們我120%推薦呢間餐廳比你地😭真係好好食⭐Fizzle Swizzle⭐Navigator兩杯mocktail都好好飲,好睇,有新意第一杯fizzle swizzle微甜,用青瓜味特調,好fresh;第二杯百香果果汁但溝了椰子落去,味道出奇地夾,百香果酸得黎仲可以taste到陣陣椰香,好喜歡,推薦呢杯⭐Grilled Octopus Tentacle前菜點了燒八爪魚足,八爪魚足燒烤香味十足,肉質彈牙嫩滑,盤上刷了墨魚汁,增加鹹鮮風味。伴碟有鷹嘴豆同番茄莎莎醬,一齊食都好夾,推薦⭐1855-Rib Eye呢個肉眼絕了!!外脆裡嫩,叫了五成熟剛剛好,超正😭😭肉半肥半瘦充滿油脂,唔點汁已經很好食,紅酒汁增加味道層次,令肉味更濃厚,值得一試⭐Crab Chitarra呢款就係我朋友摯愛(其實我都好愛),番茄醬超多!好濃郁,好酸,包裹滿滿的蟹肉和意粉,意粉煮得偏硬,但係我喜歡的硬度,超好食!食到最後仍然有好多汁醬,好想搵個麵包抹下😭⭐Passion fruit Panna Cotta最後share一個意大利奶酪布丁同百香果topping,奶味濃郁,完美呢間餐廳環境都超靚,服務好,好想用大聲
⭐Fizzle Swizzle
⭐Navigator
兩杯mocktail都好好飲,好睇,有新意
⭐Grilled Octopus Tentacle
⭐1855-Rib Eye
⭐Crab Chitarra
⭐Passion fruit Panna Cotta
呢間餐廳環境都超靚,服務好,好想用大聲公話比所有人知呢間好好食😋😋