行經禮頓道,就比佢張晶瑩剔透嘅水信玄餅吸引住!😯 望一望個餐牌,原來呢間餐廳有得食聞名不如見面嘅分子料理,所以就二話不說,入去睇下分子料理同水信玄餅會有啲咩化學作用! 😂鋪頭有一張大bar 枱,比食客睇住整分子料理嘅過程😯。我同朋友就叫咗原味同埋薄荷朱古力味嘅水信玄餅。 👍🏻👍🏻薄荷朱古力味水信玄餅 $35- 晶瑩剔透嘅水信玄餅真係一啲雜質都無。用叉一吉,即刻Feel到佢嘅QQ。朱古力醬唔會太甜,岩岩好! 值得一贊嘅係果啲薄荷魚子醬。綠色一粒粒貌似魚子,但一咬落去啲薄荷味就慢慢滲出黎,十分奇妙! 一啖水信玄餅 再配埋香濃嘅朱古力醬同埋薄荷魚子,味道好夾,好特別!👍🏻原味水信玄餅 $35- 原味嘅水信玄餅都好有驚喜! 啲黑糖醬好香,再加埋黃豆粉,簡直將個味道更加昇華!😯見到餐牌有魔師即席表演嘅menu, 下次一定要叫多啲朋友黎試試!🤣