2024-03-18 42 瀏覽
元朗店殺入屯門開分店呢間火鍋店外牆wall painting🎨好靚❤️ 亦係‘吸’咗我哋入去嘅賣點之一😂#必食推介 📍魔鬼雞煲 - 濃味,雞肉質感嫩滑,加上大量的洋蔥、芫荽提升香味,仲加咗豆卜、四季豆、木耳做配料,好滿足加咗湯之後成餐邊爐都唔使醮醬都好夠味,預備好嘅豉油同XO醬完全冇乜用過📍即叫即炸響鈴 、午餐肉超有驚喜😍 新鮮炸起,上枱時熱辣辣,好食到不得了#小朋友系列 - ‘開心樂園餐’呢個concept非常有gimmick,基本上家姐一一都主要食呢幾樣嘢-有烏冬、生菜、蟹柳、腸仔同埋午餐肉,我哋本來諗住係生嘅要自己烚,估唔到上菜已經煮好晒…📍小朋友啤酒 -其實係蜜桃綠茶,賣相都幾似啤酒*唯獨係手切本地肥牛有少少失望,冇乜油花同多筋有啲韌,小朋友完全食唔到🥲不過店員服務好周到,食完雞煲加湯後會幫我地‘撇油’
元朗店殺入屯門開分店

#必食推介

📍即叫即炸響鈴 、午餐肉
超有驚喜😍 新鮮炸起,上枱時熱辣辣,好食到不得了

#小朋友系列 - ‘開心樂園餐’

📍小朋友啤酒 -其實係蜜桃綠茶,賣相都幾似啤酒

• 炸響鈴、炸午餐肉