2022-09-03
好出色既串燒店啊💯所有串燒非常高質,係香噴噴兼juicy,環境闊落好岩傾計飲埋sake🍶有個白色大碟有檸檬🍋、青檸、辣椒粉🌶、芥末醬,可以因應自己口味調味,方便店員逐串串燒上枱☺️前菜🥗🥙1️⃣雞肝醬多士個多士🍞好脆口,搽上一層厚厚地既雞肝醬,好惹味,好開胃準備好食其他串燒2️⃣煙薰雞火腿他他🥓呢隻他他第一次試啊,微微煙薰味,雞火腿撈埋雞蛋、蔥、wasabi一齊,再連埋塊紫菜食,別有一番風味.黎到當然要嗌多啲主打-串燒雞肉啦3️⃣雞皮🐔平時唔敢食既野,串燒硬係想試下,因為啲雞油燒出黎太香啦🫦4️⃣雞腎🐔一定要試吧!最鐘意點辣椒粉🌶免治雞肉棒🐔入面一粒粒好有口感,點埋蛋黃簡直係一流🍳5️⃣雞肝🐔燒到外層微焦,少少脆身,小編由細到大都好鐘意食雞肝🥰6️⃣熟成雞腿肉🐔呢款係超正,外皮好香微脆,入口好juicy個雞係超級滑,係貴少少但必點!😍😍😍.牛肉都係另一重點🌟🌟7️⃣牛舌蔥卷附月見🐮超香的,中間夾住既蔥卷,香氣完美地滲入肉裡面🎉8️⃣牛舌🐮好有咬口,爽脆,落左黑椒已經完勝😋9️⃣A4鹽燒和牛崩沙腩🐮好好味!外層搽左一層燒汁,咬落係超級林!啲肉汁咇晒出黎,係有種想encore既感覺🤩.🔟豚五花腩牛油果🐷🥑豬肉有七款咁多,豚肉卷
前菜🥗🥙
1️⃣雞肝醬多士個多士🍞
2️⃣煙薰雞火腿他他🥓
黎到當然要嗌多啲主打-串燒雞肉啦
4️⃣雞腎🐔一定要試吧!最鐘意點辣椒粉🌶
免治雞肉棒🐔入面一粒粒好有口感,點埋蛋黃簡直係一流🍳
牛肉都係另一重點🌟🌟
7️⃣牛舌蔥卷附月見🐮
超香的,中間夾住既蔥卷,香氣完美地滲入肉裡面🎉
8️⃣牛舌🐮
好有咬口,爽脆,落左黑椒已經完勝😋
9️⃣A4鹽燒和牛崩沙腩🐮
🔟豚五花腩牛油果🐷🥑
豬肉有七款咁多,豚肉卷住牛油果,又幾夾喎!薄片而不膩
1️⃣1️⃣秋葵🫑
食蔬菜都唔錯呀,好鐘意舖係上面既木魚