2025-05-24
Saturday lunch Special for 2✡️ Pork Belly BBQ ~ 今次唔係韓燒係侍應當住我地面對炒豬花腩呀! 佢炒好五花腩後我好似平時咁拎生蒜生菜加d 泡菜包住食,幾重口感好滋味。✡️ 牛胸肉大醬湯 ~ 大醬湯味道濃郁連同蔥和牛胸肉一齊品嚐,口感層次分明。✡️ 泡菜炒飯 ~ 侍應當面炒新鮮滾熱辣,買幾件五花腩一齊食仲正。另加✡️ 醬油蟹&牛油飯免費 ~ 終於學韓妹咁必哂d 蟹膏蟹肉出來拌飯食, 蟹肉帶醬油的咸鮮味而蟹膏就味道濃厚。✡️ 燒豬肉(單品)~ 豬肉用左好多配菜一同炒,味道帶點小辣配飯都一流。✡️ 牛肉石鍋拌飯 ~ 鍾意食飯焦嘅唔可以錯過, 最底層脆卜卜嘅飯焦拌勻面層的所有材料一同吃多重口感正喎。
另加