2020-11-06 1127 瀏覽
等位是唔需要拿飛, 只等叫入座。入座時要你留下姓名電話, 但唔知咩目的亦無説明。入座后要用英文點餐, 完全無問題。問題係waiter既英文難聽到一個點。兩個人都點左和牛湯麵, 湯底的確唔錯。但唔知點解和牛係好硬。份量係女仔都食唔飽既。我先食完,我朋友食得慢。食完杯野都未飲完就走埋黎收嘥野。再過5分鐘唔到,即刻擺低張單要你埋。我忍唔住話杯野都未飲完,個waitress對手掂住我同我朋友個back(個刻即刻覺得超反感)話唔緊要。但轉頭我朋友話個waitress西嘥面。我地以爲有人等位所以都體諒,但完全無人等又有吉檯。成個用餐連埋單只有30分鐘,衰過食大牌檔。$138/碗加一甘既質素同服務態度,等執笠啦!
我地以爲有人等位所以都體諒,但完全無人等又有吉檯。
2020-11-06