灣仔菲律賓菜🇵🇭推薦Ice cream sandwiches!!!其他都好食 只係性價比低😟我想食椰菜花飯🙇🏻‍♀️因為自己整好費時😐🌈Avocado Ice Cream Sandwiches $58呢個出色!好味 可以再去食😚麵包用牛油煎香過 暖暖地 配冰凍自製牛油果雪糕係好正💛一熱一冷真係絕配 係我成餐飯最推介既!牛油果雪糕食落牛油果味重 見到仲有少少牛油果肉 唔會好甜🥰配果仁碎yumyum 下次要試埋香芋味🌈Seared Tuna Salad $108我覺得呢個唔錯 酸酸地 好fresh 半生熟口感唔錯 份量都足夠 而下面既青瓜絲同蘿蔔絲係長到傻😂🌈Spicy Rose Prawn $178好味!但有少少貴同唔值呢個價☹️如果係$110左右/份量多啲 我會開心啲 其實就真係好味既 個汁好濃郁 味道係酸酸地既蕃茄味 奶油味都幾重😍滿滿既汁融入大通粉 大通粉軟硬適中 而虎蝦都剝左殼 大大隻 口感正整體評分👅好味🧡🧡🧡🧡抵食💜💜再戰率💛💛💛💛
Avocado  ice-cream  sandwiches

Seared  Tuna Salad

🌈Seared Tuna Salad $108