2023-08-04 17 瀏覽
Espuma 一向主打新西班牙及歐洲菜式,今次推出咗 <情人遊天地> 下午茶套餐,啱晒我同男朋友打卡下午茶,又可以一齊環遊世界!位於灣仔充滿文化歷史的地方,餐廳鄰近藍屋、囍帖街、和昌大押等,體驗香港歷史文化建築物。Afternoon Tea Set $388/2位巨型水晶球內蘊藏各種精緻食物,店員附上放大鏡,原來用來觀賞「尋寶圖」可以同另一半尋找世界各地,環遊世界了一圈,好得意又好食😋Tea set 包括鬆餅、多士、雞鎚、抹茶蛋糕、鮮果忌廉蛋捲等等,各式各樣,有咸有甜,配上鮮奶抹茶和鮮奶焙茶,滿足!我哋仲加咗一個黑松露芝士薯條🍟超級邪惡,份量十足,我欣賞佢哋每種醬汁份量都足夠,唔使我再添加,黑松露醬👍🏻👍🏻👍🏻環境又坐得舒適,下次可以再食!

Afternoon Tea Set $388/2位