2009-03-02 40 瀏覽
萬麗海景酒店咖啡室既BUFFET, 貴精不貴多。如果未試過既朋友, 唔好抱住可以食到好多唔同種類既食物入場, 個感覺就會好好多~星期五晚一行4人去左食DIN, BUFFET~ 好多CREDIT CARD都有優惠, 埋單每人都係$307, 仲要包埋啤酒汽水任飲, 仲要有埋餐茶添!!野食方面, 首選一定要食海鮮!!長腳蟹, 翡翠螺, 青口, 生蠔, 魚生~今晚最好食既係生蠔!! 鮮甜之餘, 仲好爽口添!! 而且細細隻唔膩口, 我地每人只少ENCORE左4隻以上!!另外, SALAD BAR都一定要試!! 好多好多唔同既新鮮蔬菜, 而且D SAUCE仲調教得好好味添!!最後就一定要試各種甜品(除左南瓜果個之外), 其他都唔錯, 而且細細件, 試多幾件都得!! 雪糕就更加PERFECT, 哈根大師再配PANCAKE, 正呀!!

野食方面, 首選一定要食海鮮!!
長腳蟹, 翡翠螺, 青口, 生蠔, 魚生~

海鮮
再encore都係咁好味