牛角我食過好多次,聽講轉左Menu所以再返黎試下,發覺價位好似係偏貴左,不過,今次因為朋友係金卡會員既關係,計返條數係抵食左,仲要有得優先入座,仲想點先?今晚大約7:30入座都好多人等位,因為金卡會員嘅關係所以唔使等好耐,等左1張枱咁大把。🔖Menu:🥢食後感:最後揀咗水之燒肉,以肉嘅質素黎講應該對比以前嘅level4左右,好老實講,肉嘅質素大不如前,一啲牛味都無,黎牛角都知牛角飯必食係常識架啦,平時我落牛角燒肉汁,今次試下鹽醬,慶幸個牛角飯不過不失,不過D飯淋咗少少同濕咗少少,有啲難撈,令到有啲撈唔勻,但都ok嘅。🍰甜品:食左朱古力大福和北海道牛奶雪條,依然無得輸。👨🏻‍🍳Service:服務態度幾好,上菜速度快,換網速度亦快又 helpful。
🔖Menu:

🍰甜品:食左朱古力大福和北海道牛奶雪條,依然無得輸。