招聘中
月薪
$18,900-$23,100
月薪
2022-02-13 159 瀏覽
住喺附近今日行過終於有機會試新開嘅榮華日常,由於已經接近六點所以叫外賣,非會員外賣有九折。點左兩份下午茶餐,一個係長嘆西多士,另一份係牛肉鄉村羅宋湯。長嘆西多士打卡一流,不過我因為叫外賣所以冇影,但係食落去只不過係一份好厚好厚嘅竹炭花生醬多士,中間溶咗嘅棉花糖係有帶出甜味,不過整個味道都俾花生醬蓋過,做呢個多士嘅白麵包質素係好嘅,竹炭外層亦都香脆,不過整體食落唔係太特別,屬於試過一次就算。另一個牛肉鄉村羅宋湯韓國即食麵下午茶餐,外賣有將湯同面分開,可惜羅宋湯太少,放咗個麵落去撈左一段時間啲羅宋湯會掛喺麵度,成個感覺似撈麵多個似湯麵,如果可以俾多少少湯就好啦。整體感覺一般,下次都係食返傳統食物例如雲吞麵。

整體感覺一般,下次都係食返傳統食物例如雲吞麵。
牛肉鄉村羅宋湯麵