餐廳: 一遊
資訊:

2023-06-09 40 瀏覽
平日排長長嘅人龍,今次唔洗等,就決定試下佢哋嘅菜式。我揀咗個定食套餐,裡面有壽司同烏冬。首先,我要講下呢道壽司。佢嘅味道算係ok啦,但都冇乜特別嘅地方。不過,佢嘅品質都唔錯,應該係用咗新鮮同好嘅食材。至於呢道烏冬,就有啲問題啦。佢嘅味道有啲淡,而且煮得太淋,味道就更唔太出色啦。我同我個朋友揀咗一樣嘅餐,但我哋兩個都唔太鍾意呢道烏冬。可能係呢間餐廳嘅野食好啲啦。總的來說,呢個食嘢體驗算係普通啦。我想俾個中立啲嘅評價,即係唔算太好,但都唔算太差。我會講呢道烏冬我唔會再食,因為味道唔夠出色。但係,如果你係呢間餐廳第一次食嘢,可能可以試下佢哋嘅其他菜式,話唔定有啲野係你鍾意嘅。如果你想試下佢哋嘅菜式,建議試下其他嘅定食,我見天婦羅個樣幾唔錯。

2023-06-08