2023-12-08 43 瀏覽
終於俾我搵到完美約會聚會地點‼️日頭可以坐係空中花園俯瞰270度港島景觀,夜晚九點後可以聽live music,仲可以即場點唱~駐場歌手及音響水準極高,勁chill✨而且食物擺盤有格調,質素都幾好,好適合幫朋友慶生或者週末小酌一杯輕鬆下。✦ 三文魚子牛油果 / 西班牙火腿蕃茄莎莎多士 (各2件) $128🆙大推!三文魚子與牛油果味道上非常夾,好清新。而西班牙火腿搭配蕃茄莎莎,微微辣好惹味。多士烤得外脆內軟,好讚👍🏻✦ BBQ Party Set C$298Set包括有小甜薯、粟米鬚、雞肉串、蒜蓉生蠔、蒜蓉茄子。有3款醬汁:蒜蓉辣椒、泰式青辣椒酸醬、同沙嗲汁。食物係全熟,但烤得剛剛好唔係乾柴,加埋沙嗲汁好開胃。✦ 虎蝦仔煙肉蕃茄意大利麵 $188虎蝦鮮甜有蝦味,意粉彈牙好入味,醬汁偏重蒜味,食落好香口。✦ 栗子合桃慕絲蛋糕 $78賣相好靚,栗子味甘香,一跟食一路聽住live band真係唔捨得走🥹

✦ BBQ Party Set C$298
Set包括有小甜薯、粟米鬚、雞肉串、

✦ 虎蝦仔煙肉蕃茄意大利麵 $188
虎蝦鮮甜有蝦味,意粉彈牙好入味,醬汁偏重蒜味,食落好香口。

✦ 栗子合桃慕絲蛋糕 $78