2023-10-13 24 瀏覽
同朋友慶祝生日, 揀間喺尖沙咀K11附近要坐得舒服, 又要有燒牛肉嘅餐廳, 食個午餐。午餐餐牌有好多選擇, 包括燒肉定食, 幾款蘭王蛋拌飯, 炒飯, 鐵板牛肉等等我哋點咗:豚肉生薑燒丼佐蘭王溫泉蛋, 燒肉定食B牛魔燒肉盛合豚肉生薑燒丼佐蘭王溫泉蛋: 甫上枱就已經聞到好香燒豚肉嘅香氣, 仲有鋪上炒香嘅芝麻, 洋蔥, 生薑燒汁, 超級正。輕輕用匙羹界開蘭王溫泉蛋, 橙色嘅蛋黃慢慢流出嚟, 濃郁嘅蛋黃味道, 超滿足牛魔燒肉盛合: 有6款牛肉(各兩件): 包括和牛五花、A4和牛霜降、和牛牛肩肉, 澳洲和牛胸腹, 澳洲和牛西冷, 厚切和牛舌。 我鍾意係A4和牛霜降放入口已經充滿油香, 即溶感覺和牛西冷都好香肉味, 肉汁鎖住, 正另外和牛胸腹有醃料醃過, 非常入味, 朋友好喜歡

我鍾意係A4和牛霜降放入口已經充滿油香, 即溶感覺

和牛西冷都好香肉味, 肉汁鎖住, 正

另外和牛胸腹有醃料醃過, 非常入味, 朋友好喜歡