2019-03-21 42 瀏覽
早排發現了這間漢堡店,包裝非常有心思,用過半盒仔,露出半個包,代替用手攞住食,汁就會跌返落個盒,可以食得乾淨。 今日來食午餐,食得頗豐富,全部食物即點即煮,非常夠熱力。Cajun Wings吃了Cajun Wings,炸得脆,調味有點辣,所以合口味。Battered Onion Rings洋蔥圈酥脆,炸得夠透,洋蔥裡面全軟了一便吃出少少甜味,這就是最佳效果。Sweet Potato Fries甜薯香甜惹味好好吃。Single Burger 及 Cheese Burger至於兩個漢堡,包裝精緻企理,方便進食,牛肉及其他材料皆新鮮,鐘意熱辣辣牛肉配點涼的洋蔥,冰火相結合,包本身亦軟熟。西環的環境不夠灣仔店好坐,相信以外賣為主,不停都見到有人來買外賣,好彩今日因為晏左人多,我哋慢慢坐冇問題。

今日來食午餐,食得頗豐富,全部食物即點即煮,非常夠熱力。

Cajun Wings

Battered Onion Rings

Sweet Potato Fries
甜薯香甜惹味好好吃。

Single Burger 及 Cheese Burger