2018-03-09
今日去左呢間HONBO食BURGER, 間野有小小難搵, 係太古廣場3期行出黎, 直行見到東美花園, 入左東美花園會見到一條好長好長既樓梯, 上完樓梯就會見到架啦!!餐廳裝修簡單別緻!有一種好清雅既感覺!雖然坐係不多, 但係人客都滿滿!而且今日去到好似見到有雜誌幫佢地影緊相, 相信一定有佢好味之處。LUNCH SET好簡單, 揀一個BURGER, 一個SIDE DISH, 一杯野。我揀左CLASSIC BURGER, 普通 POTATO FRIES 同埋一杯MIKE'S LEMONADE(+$10) TOTAL:$118野食製作需時, 都等左10-15分鐘, 事源坐左係一個霓紅燈旁邊, 所以影既相都紅卜卜, 大家加啲幻想, 其實係好靚好精緻既!!薯條好熱, 但係我覺得好咸, 太多鹽!!反而同事個蕃薯條(+$10)就好正!!一樣熱騰騰!佢跟送一個辣醬, 但係我覺得就咁食, 甜甜地都已經好好味!!下次黎一定要轉甜薯!!至於個BURGER就真係唔錯!!個菜好新鮮, 上網睇到原來佢係用本地水耕菜!!漢堡個肉好正, 唔會硬實實, 好軟, 同出面食個啲好唔同, 仲要佢個面係煎得脆脆地, FEEL到
個野飲好特別!出面未飲過!佢入面有薄荷葉,青檸同埋青瓜!酸味比較重!食完個包同薯條飲佢消滯係幾好!