2019-01-17
同一大班朋友去食飯有時都幾頭痛,食中菜已經食到悶悶地,今日就去食串揚,我覺得都幾特別。原本我以為炸物食落會好油膩,但呢度炸物完全無呢個問題,值得稱讚👍🏻。職員好有禮貌,服務態度都好好,仲好窩心❤️添。本身我對未經煮熟既菜有種抗拒感,但眼見朋友一片一片點醬汁食,我就嘗試去食,點知眼前一亮,仲越食越多。唔點醬汁食都好清甜,點左又變左另一種風味。玉子好滑,厚度都幾厚芝士揚-熱騰騰炸出來好好味,芝士有拉絲效果。對於芝士控的我來說,多多都食得落。半熟煮玉子-我一口咬落去,蛋汁流晒出來。當然唔好放過蛋汁,因為精華所在。海鮮球-成粒元貝係入面,好鮮味。我諗其他餐廳未必會一整粒元貝,就算有都可能細細粒,無口感,但呢度係一大粒元貝。海天使(蝦)好鮮好甜,蝦腳蝦尾都可以食,脆卜卜。美味。雞翼都好好味,內嫩皮脆,又多肉汁。露荀好嫩,我唔鍾意食落去有渣吐出來的問題。如果唔係,我一定唔會食。子持昆布-口感好特別,咬落去口感卜卜脆。麵豉飯團同醬汁飯團,都好好味。整體黎講,唔錯,值得推介比朋友黎試。價錢都幾合理。又唔算太貴。
職員好有禮貌,服務態度都好好,仲好窩心❤️添。
唔點醬汁食都好清甜,點左又變左另一種風味。
玉子好滑,厚度都幾厚
半熟煮玉子-我一口咬落去,蛋汁流晒出來。
當然唔好放過蛋汁,因為精華所在。
海天使(蝦)好鮮好甜,蝦腳蝦尾都可以食,脆卜卜。美味。
雞翼都好好味,內嫩皮脆,又多肉汁。
子持昆布-口感好特別,咬落去口感卜卜脆。
麵豉飯團同醬汁飯團,都好好味。
整體黎講,唔錯,值得推介比朋友黎試。
價錢都幾合理。又唔算太貴。