2022-12-16
韓燒親子餐廳🥰🥰一來滿足到阿媽慢慢韓燒。小朋友又唔洗悶住甘等。今次餐廳入面playhouse,環境乾淨寬敞,仲有韓服體驗著住入面玩。而且啲衫都好新淨。有侍應睇住唔可以著入去韓燒。影相打卡一流。最緊要係有大大個玻璃窗。可以望到小朋友玩,放心一邊食。好讚👍🏼而且抽風做得好好,冇嘜油煙味 入場費已包一份兒童餐🎅🏽🎄聖誕老人禮物便當同聖誕蝴蝶粉花園放上枱。小朋友即刻心心眼😍見到超開心,仲乖乖坐定定食晒先去玩~連平時唔食既蕃茄仔都食埋🤭🤭除左沙律外。前菜有海帶、生菜、芽菜…等等無限添加,芝士粟米我encore 左好多次,粟米好甜🤭配埋拉絲芝士。好好味😋三味牛小排 有牛味😏入口嫩滑。雪花均勻,三種味道原味,韓式秘製醬油及香草汁。夠入味。唔洗再點任何醬汁牛舌牛舌切得夠薄,燒幾下就食得。薄薄唔鞋👍🏼厚切豬五花韓燒必食豬五花。超厚身,待應先幫忙換成鐵板,而且仲幫我哋燒埋🤭🤭竟然有咁好服務。煎香兩邊之後再剪成細細舊,😏等食就得。豬五花加醬包生菜食一流👍🏼👍🏼減少油膩感。芝士雜菌唔可以全部都係肉肉。所以叫左雜菇。有冬菇、金菇…等。濃濃芝士味。大大件牛油🧈🤭🤭依啲係絕配。食落好邪惡。賣單。侍應仲送左兩個幣俾我
入場費已包一份兒童餐🎅🏽🎄
聖誕老人禮物便當同聖誕蝴蝶粉花園
三味牛小排
牛舌
牛舌切得夠薄,燒幾下就食得。薄薄唔鞋👍🏼
厚切豬五花
賣單。侍應仲送左兩個幣俾我地扭蛋。真係大人細路仔都好開心甘走。下次要再黎食過~