2015-08-13 1503 瀏覽
當你想節省金錢而又想食好少少時候,你會揀咩? 而我就會揀放題,而今次就選擇了銅鑼灣滿屋,一來佢夠方便,而且朋友也很推薦。 於是就早兩日訂平日食,但真係好受食家歡迎,竟然只得門口位,好彩最後有人NO SHOW,有好少少嘅位,但都係好窄,不過放題都預左LA。而今次放題都集中左多國菜嘅精華,有日本魚生,炸物,煮硯,抄雜菜,羊架等等。 等等日本菜方面,就係普通日本餐廳咁,總算沒有將價就貨,用的是有頭甜蝦,魚生都叫幾肥美,不錯。尤其欣賞係佢卷物,好似係鰻魚卷,有鰻香,真係唔錯。 反而炸物就炸粉麻麻地羊架就油左少少 不過放題要將貨就價,都預左嘅~~~~枝豆就正正常常(好難煮得唔得晤好食呢~~~~~)除此之外,佢仲有一個disadvantage 就係佢同其他放題店一樣都有漏單情況,不過較其他放題店已經好好了。marks:7/10(較整體好)
當你想節省金錢而又想食好少少時候,你會揀咩?

GOOD
V。GOOD
等等
尤其欣賞係佢卷物,好似係鰻魚卷,有鰻香,真係唔錯。
4/5
反而炸物就炸粉麻麻地
羊架就油左少少

不過放題要將貨就價,都預左嘅~~~~
開胃菜
枝豆就正正常常(好難煮得唔得晤好食呢~~~~~)
麻麻
marks:7/10(較整體好)

GOOD
4/5