2017-08-05 279 瀏覽
一向食放題,放工又去左食好野,餐廳以和風式格局作佈置,感覺舒適。二人枱比較細張,不過都有梳化椅坐!上菜好鬼快刺身新鮮三文魚肥美,大赤貝爽口又鮮美!各款壽司即叫即做,三文魚壽司,海膽壽司好食,款式夠多且有創作壽司,壽司比較fashion,壽司飯份量唔多,可以食多幾件。芝士壽司系列口感清新唔會膩,燒很剛剛好,有汁燒芝士北海道帆立貝壽司,芝士長腳蟹棒壽司,醬燒芝土鮮蝦壽司,焦糖鵝肝壽司,焦糖香與甘香鵝肝㚒,火炙厚燒芝士鰻魚壽司火炙原條鰻魚壽司,火炙咖哩三文魚壽司火炙胡麻左囗魚邊壽司好好味,士有點焦香,會令你越吃越滋味。鹽燒海蝦超大隻新鮮的海蝦加鹽燒,鮮甜都好入味炸物不錯,送到桌上時非常熱,日本蕃薯天婦羅很甜,不會是厚厚的炸粉,天婦羅蝦炸衣好薄脆彈牙,溫室南瓜天婦羅外脆內軟,海膽大葉天婦羅香口好特別。突然想吃熱烏冬,一碗份量小小的剛剛好,留返空間繼續食其他野食,雖然細細碗,但材料絕不欺場,有好多粟米、昆布、鳴門卷,好足料!

刺身新鮮三文魚肥美,大赤貝爽口又鮮美!

各款壽司即叫即做,三文魚壽司,海膽壽司好食,款式夠多且有創作壽司壽司比較fashion,壽司飯份量唔多,可以食多幾件。芝士壽司系列口感清新唔會膩,燒很剛剛好

火炙原條鰻魚壽司,火炙咖哩三文魚壽司
火炙胡麻左囗魚邊壽司好好味,士有點焦香,會令你越吃越滋味。

鹽燒海蝦超大隻新鮮的海蝦加鹽燒,鮮甜都好入味