2010-02-08 5 瀏覽
好耐好耐無寫食評今日想評下呢間新開既酸辣粉試過佢既口水雞..皮蛋..酸辣粉加豬手.腩肉呢度D口水雞係整得唔錯最緊要夠凍雞皮夠簿唔肥夠爽口最怕D人整熱D雞再加辣..本身一定係用冰鮮如果唔凍食一定唔夠結實D肉質會好淋唔好食當然不及聯記.滿江紅咁正啦但只係22蚊份量足有芝麻係面呢個值得試下.一定好食過行前D個間.雲南桂林米線D不倫不類只加D咁多辣油熱食既口水雞皮蛋有2隻份量全都糖心只售15元都係可推介小食之一呢度敗筆係個湯底真係又辣又甜怪怪地唔識形容..但D薯粉好滑豬手都唔錯.建議叫粗薯粉朋友那碗扁薯粉食25分鍾都咬唔完好難好似食香口膠我都好想佢留意到佢個湯底唔係好得..希望能改善因為佢其他D食品係ok淨係豬手都見佢都炆得幾淋幾入味因為好多呢類加加加餸既米線店只係好求期咁做D餸尤其豬手多數又硬又淡唔會有食雲吞麵D豬手咁入味.呢間都算ok架D豬手下次試下走肉碎睇下係咪D肉碎甜影響個湯底
好耐好耐無寫食評

今日想評下呢間新開既酸辣粉
試過佢既口水雞..皮蛋..酸辣粉加豬手.腩肉
呢度D口水雞係整得唔錯最緊要夠凍雞皮夠簿唔肥夠爽口
最怕D人整熱D雞再加辣..
本身一定係用冰鮮如果唔凍食一定唔夠結實D肉質會好淋唔好食
皮蛋有2隻份量全都糖心只售15元都係可推介小食之一
呢度敗筆係個湯底真係又辣又甜怪怪地唔識形容..
淨係豬手都見佢都炆得幾淋幾入味因為好多呢類加加加餸既米線店
下次試下走肉碎睇下係咪D肉碎甜影響個湯底