2018-11-11
今日嚟咗區內有名氣嘅拉麵店。餐廳裝修有吧枱坐, 有生啤和特色嘅酒類飲品, 但小弟當日冇嗌到酒。拉麵店嚟講呢間拉麵店食物選擇都算多, 例如有玉子燒,大阪燒,章魚丸, 沙律,炸物等等。我哋點咗個芝士章魚丸, 芝士味濃, 芝士有用火槍燒過, 章魚丸內材料豐富, 非常熱, 應該係即叫即整。點咗香炸芝士餃子雞翼, 雞翼應該有醃製過, 有少少南乳味, 雞翼有少少辣, 芝士釀咗喺雞翼裏面, 口感豐富。拉麵湯底有五款口味畀大家揀朋友點左碗特別嘅拉麵, 叉燒芫茜拉麵, 芫茜味濃, 鍾意食芫茜嘅朋友一定要試。我叫咗碗豬軟骨地獄拉麵, 豬軟骨分量夠多, 夠冧夠入味, 個湯底辣得嚟都食得出有豬骨湯味, 個拉麵質感都好好, 隻糖心蛋簡直一流。整體嚟講,以佢嘅價錢同質素都算成正比拉麵唔係出面啲行貨,如果想食拉麵應該會第一時間諗起呢度
今日嚟咗區內有名氣嘅拉麵店。
拉麵湯底有五款口味畀大家揀
整體嚟講,以佢嘅價錢同質素都算成正比
拉麵唔係出面啲行貨,如果想食拉麵應該會第一時間諗起呢度