2018-11-24
最近因為要減肥,所以一直冇啖好食!難得有減肥戰友相約~當然借啲意去食返餐好嘅!攬住一鑊熟😂😂😂首先食個芝士旋風薯條先~薯條炸得熱辣辣脆口,雙層在鋪上滿滿的芝士!媽咪我好幸福~蜜味辣雞翼基本上係我每一次嚟呢度B叫之選⋯⋯甜甜蜜蜜而且脆脆的外皮再配上肉嫩多汁的雞肉~香口惹味得來又唔會覺得熱氣😍最緊要係新鮮整起熱辣辣!唔食唔得~~蜜糖芥茉大烤菇煙肉牛肉漢堡:大烤菇非常多汁,牛肉口感鬆軟不乾,不會死死實實,肉味濃郁,包包配料亦多😝煙肉香脆!直情好似鋸扒咁!!菠蘿鱈魚柳漢堡:呢一個就係店員姐姐推介嘅!因為老友記有選擇困難症!就揀咗店員姐姐最鍾意食嗰個😂不過果然冇介紹錯~~原來菠蘿同魚真係好夾㗎!菠蘿清爽多汁,配上炸魚一起食,不但令魚柳鮮味更突出,亦多沖淡左油膩感!!😍非常之有特色⋯⋯!總括而言今次真係一個放縱開心之夜!我決定每個月都要來一次先得🤗🤗🤗