2023-07-24 77 瀏覽
食完晚飯,我地舉家一齊去食甜品❣️我地一家都好鐘意食甜品~發現原來東港城入面有間餐廳有咁多甜品選擇,即刻黎食下先🥰今次平日既夜晚8點零入座唔洗等位就入得🥰呢度既甜品有窩夫、熱香餅法式吐司、心太軟,tiramisu 、刨冰等等,真係花多眼亂😍🍈奧斯蜜瓜雪山熱香餅熱香餅非常鬆軟,超級輕、柔、滑,質感好鬆好細緻,超贊😍😍😍配埋雪糕食非常好味下面嘅蜜瓜,亦都非常香甜,係熱香餅既下面仲有蜜瓜凍,好有蜜瓜嘅香味😋仲有星星餅做裝飾,波豬橫掃晒所有星星餅🤣🌟🤎朱古力布朗尼窩夫窩夫質感實在而煙靭,食落有種chewy既質感,個口感令人好滿足,面頭仲淋上咗朱古力醬同埋杏仁片,整體口感好豐富❤️😍朱古力窩夫入邊有朱古力粒,整體充滿朱古力味🤎布朗尼蛋糕都好正,口感實在而帶少許黏糯感,中間仲有合桃粒,好正♥️加$10多一球雪糕😍我哋全家都係雪糕控,點都要加多一球先夠喉🤣♥️黑蜜紅豆刨冰 配雲尼拿雪糕紅豆超大粒,非常香甜,黑糖嘅香味濃郁,同紅豆好夾好加分,粗粒嘅刨冰好有質感,糖水嘅分布好均勻啖啖都好香甜,雪糕雲呢拿味濃郁而富奶香味,係夏日消暑之選🫶🏻呢度既風格好清新簡約,比人好舒服既感覺🫶🏻甜品好正,下次再黎試埋主餐先💕

🍈奧斯蜜瓜雪山熱香餅

朱古力布朗尼窩夫

🤎朱古力布朗尼窩夫

黑蜜紅豆刨冰 配雲尼拿雪糕

♥️黑蜜紅豆刨冰 配雲尼拿雪糕
紅豆超大粒,非常香甜,黑糖嘅香味濃郁,

朱古力布朗尼窩夫
  • 奥斯蜜瓜雪山熱香餅