2018-08-12 116 瀏覽
經過西菁街,見到呢間食烤肉門面裝修幾特别,又好似幾好食咁,一於入去試下入面都幾闊落下,內籠裝修好明顯就係模仿船艙,幾有心思落左單之後,店員就倒左d蛋汁落爐邊,之後比左d粟米同芝士粒我地自己倒落去,之後由佢自己慢慢熟,不過都要煮一段時間,我地食到最尾先至熟晒食得,食落有d似蛋糕呢個熨板店員話係煎牛扒果陣用,不過我冇叫到牛扒食,所以今餐用唔著首先點左一份雪花牛肉,肉中間有一條條油脂,一睇就知煎完一定好juicy食落果然冇錯,有雪花牛肉入口即溶既感覺之後再叫左份牛肩胛肉,同雪花牛肉有d分别,呢個油脂比雪花牛肉少,肉味比較重。另外要注意就係因為比較少油脂,所以煎果陣要小心d,放太耐會痴住個爐另外叫左份調味雞翼,有d辣,夠香口叫左罐梨汁食,好多果肉係入面之後店員走黎話依家like左佢facebook個fans page就送一杯荔枝特飲,咁我梗係唔執輸要埋啦又大杯,又重荔枝味,一d都冇呃秤

入面都幾闊落下,內籠裝修好明顯就係模仿船艙,幾有心思

食落果然冇錯,有雪花牛肉入口即溶既感覺

另外叫左份調味雞翼,有d辣,夠香口

叫左罐梨汁食,好多果肉係入面

又大杯,又重荔枝味,一d都冇呃秤