一直以黎都聽過蘇媽蘇媽呢間餐廳 一直都想係香港食下馬來西亞野 但係未去之前就聽聞過呢間性價比幾高同埋要都要等一陣位既餐廳😂咁岩今日去到諗住食 預料之中要等(雖然六點半到個陣已經好多人係門口排緊隊....) 結果拎飛係拎左10幾個籌之後🙈 結果係等左成個鐘🙈🙈🙈咁入到去 見到餐牌 要讚下既係用過左膠既黎做點餐 環保👍🏻 咁點左幾樣去試下 有串燒 有叻沙 肉骨茶 同埋多士! 個架咉多士真係好好食 岩岩好既脆度 記住環快啲食 熱先好食😋😋😋串燒係甜甜地既味道 燒到岩岩好👍🏻肉骨茶有好幾款 睇下你係想食邊種 so far我覺得係食完第一舊想夾第二第三舊既味道🤣叻沙就係比較之下 無話特別出色🙈😂真心 馬來西亞野食黎講 我第一次食完係會想食第二次既餐廳👍🏻 推薦!

咁入到去 見到餐牌 要讚下既係用過左膠既黎做點餐 環保👍🏻
串燒係甜甜地既味道 燒到岩岩好👍🏻