2023-11-08 110 瀏覽
又到一年一度到深水埗返工既日子,難得到深水埗,所以做完野就同好同事去搵好野食,上OpenRice搜尋,見到間迷你毛個名咁鬼Cute,食評又唔錯,食物相又幾吸引,咁啱又係響公司附近,好啦一於去試吓啦。Cafe 環境好闊落,眼見放咗10幾20張枱,另外仲有啲打卡位俾大家影吓相。食物方面,我哋揀咗❤︎︎全日窩夫早餐 $135大大份有煙三文魚、炒滑蛋、海膽炸薯餅、煙肉蘑菇腸仔同窩夫,整體正常發揮,最好食係海膽炸薯餅,好似可樂餅咁又熱辣辣,好creamy。❤︎︎炸雞煎蛋窩夫 $95熱辣辣的送上枱,仲要聞到香噴噴的燶邊煎蛋,窩夫配上糖漿,正yummy。炸雞方面,外皮灑上味粉和黑椒粒,非常香脆可口,雞肉亦算滑。一口吃下煎蛋+炸雞+窩夫,十分滿足!❤︎︎焦糖Cappuccino (Hot)$42咖啡方面冇乜驚喜,正正常常,我嫌佢唔夠熱,熱番少少就好啦。✪總括我喜歡佢嘅食物新鮮熱辣送上枱,食物美味,座位又夠闊,座得舒適,唯獨今日杯咖啡有啲失望。另外見食評話佢哋嘅甜品做得好出色,必定要食,但因為佢哋既食物份量也頗大,我和我的好同事一人食完一份已經好鬼飽,根本食唔落多個甜品😅試唔到🫣唯有下次再嚟試吓啦。大力推👍🏾推介指

食物方面,我哋揀咗
❤︎︎全日窩夫早餐 $135

❤︎︎炸雞煎蛋窩夫 $95

❤︎︎焦糖Cappuccino (Hot)$42
咖啡方面冇乜驚喜,正正常常,我嫌佢唔夠熱,熱番少少就好啦。

✪總括

大力推👍🏾