2024-04-01 167 瀏覽
今日落來尖沙咀, , 依度係QR code落單, 唔想食酸辣, 見到佢有魚湯米線, 亦可以揀米粉, 紅薯粉和水晶粉, 依度有三款魚可以揀, 有海鱸魚, 倉魚和黃花魚, 我叫左海鱸魚紅薯粉加凍奶茶少冰走甜, 可能真係多人出外, 都有位😅 等左一陣飲品先來, 真係啱我, 走甜😽 再等多一陣送上海鱸魚紅薯粉, 第一眼見到, 始乎太炸, 我個人麻麻地太炸的食物🤣 先飲啖湯, 奶白色, 有d魚味但唔算好濃, 都好清淡👍😋 再食紅薯粉, 份量都好多, 可能d湯都好滾, 所以紅薯粉都淋左少少, 入面有豆卜同津白, 我自己加左螺旋藻, 再食魚, 雖然炸左, 但都食到魚的鮮味🥰🤩, 海鱸魚真係唔錯👍👍 如果大家食魚, 都可以來試下🥢
2024-04-01