2017-07-11 112 瀏覽
等男朋友放工,一早已經book咗呢間一齊食晚飯,之前食過一次覺得呢間整龍蝦嘅水準唔錯,所以今日就揀咗呢間食晚飯喇我哋揀咗個The holy crab one套餐,今次就唔食龍蝦食蟹宴,係for二至三個人食,頭盤有六種小食,1)蟹肉玉子燒,蛋上面鋪左d蟹肉,同蛋一齊食,幾好味 2)蟹子日式凍豆腐,估唔到兩個食物溝埋個味道有幾夾喎 3)海鹽枝豆 4)酸辣羅勒海蜆,食落去有少少泰國嘅味道🙈 5)柚子醋海藻沙律 6)虎蝦配芒果慕絲,隻蝦幾爽口第二道餸係芝士蟹肉釀蟹蓋,配埋三文魚子添,一層厚厚嘅芝士鋪係蟹肉上面,下面係啖啖都係足料嘅蟹肉第三道係蟹肉芬奴意式烤麵包,麵包烤到好趣口,上面當然又係厚厚既蟹肉啦主菜嚟啦,master 海鮮膏蟹拼盤,配埋惹未香草牛油汁,個汁有少少辣,我哋怕唔夠食,另外加左龍蝦同埋藍青口,其實本身入邊已經有好多嘢食架啦,有帶子,海蜆,大蝦,麵包蟹半隻,仲有啲配菜,麵包蟹同龍蝦都勁多膏,啲海鮮食得出幾新鮮,不得不讚個龍蝦係整得好好食👍🏼,食完之後仲有個甜品,櫻花味嘅雪糕添仲有呀,佢哋每日都有today special drink,我就叫咗杯菠蘿白桃特飲,重菠蘿味,兩隻味都幾

仲有呀,佢哋每日都有today special drink,我就叫咗杯菠蘿白桃特飲,重菠蘿味,兩隻味都幾夾,尼間真係要定時定候嚟食