2022-05-20 1317 瀏覽
#chuchu食在尖沙咀📍 Villa 26520快樂❤️未諗今晚食咩嘅話,可以睇下呢間有冇位,再唔係就bookmark定遲啲再食!係尖東海濱,有戶外用餐區,一邊享受海風,欣賞維港美景,一邊食嘢chill drink,見佢仲有得畫碟,係慶生拍拖girlstalk好地方 #chuchu慶生推薦 —————————————————————❣️ 燒原隻法國春雞 $248成隻雞上,烤得幾香!啲肉都幾滑,啖啖肉!不過🐷覺得所有有骨嘅野都好麻煩!.❣️ 阿根廷草飼安格斯肉眼 8oz / $ 318牛扒肉質偏韌,脂肪及筋位都多,要咬耐啲先吞到,牛味都唔算話好濃,但ok acceptable! .❣️ 蘋果金寶 $88其實🐷想食心太軟,不過🐷仔唔食朱古力,但呢個食落幾好食,唔會太甜,一啲都唔漏,加油雪尼拿雪糕perfect match! .❣️Wine 唔記得自己飲邊隻,都係紅酒一杯,海邊緊係要chill chill佢😚—————————————————————不專業評分👅好味指數:7/10💰性價比:6/10👍🏻推薦:7/10—————————————————————🏡地址: Villa 26 (尖沙咀)尖沙咀
#chuchu食在尖沙咀

👅好味指數:7/10
💰性價比:6/10
👍🏻推薦:7/10
—————————————————————
🏡地址: Villa 26 (尖沙咀)
尖沙咀麼地道66號尖沙咀中心地下G1-4, 22-26, 28-32及33A號舖
#chuchu食西餐
#chuchu飲酒
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀
🐷💬每一篇食評都好認真打架

#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店

2021-12-31
除夕