2022-08-22
不嬲都好中意食天天海南雞, 見佢出左外賣有8折梗係要試下佢! 抗疫餐有12道, 外賣有8折, 而個餐就有主菜,飯,小食同野飲,份量都唔少, 平至60貴至90有找都有~ 佢既主餐牌都有8折~ 因為同全家都懶得煮既關係我地買左4人份量番去慢慢食, 我地叫左小炒皇, 臘味炒飯, 中份海南雞, 酸菜石斑同埋黑松露蝦多士~ 價錢大約4百零蚊, 其實如果叫哂抗疫餐會再平好多, 不過屋企人想食海南雞同酸菜魚所以就叫左D 散叫~ 真係要讚下佢個臘味炒飯, 食落勁香, 同埋有超多臘腸同潤腸,估佢唔到有咁多料, 我地真係食到係咁食D 飯! 勁香好有獲氣! 黑松露蝦多士勁香黑松露味, 同埋炸得好香脆,拎到番屋企都唔會淋, 粒蝦勁大粒! 抵食! 海南雞好食盲唔駛講啦,呢度招牌菜, 小炒皇同埋酸菜石斑都唔錯, 我發覺佢既炒野都好出色! 酸菜石斑數數埋埋都有唔少魚, 仲要幾大舊下! 係呢D 咁艱難既時候, 仲有咁好食同抵食既野食食到, 真係要幫襯多D!