2018-01-22
雖然唔算得上成日黎食 不過都有四五次啦 每次都係我介紹上黎食因為我貪佢呢度夠就腳 夠FREE 同埋環境好 雖然唔係特別抵 不過呢種種原因就令我成為番頭客今晚訂左7:30 唔洗等直入 坐左邊既枱 夠哂私人 BUT前面枱內地人真係嘈到癲!我地講野差D要用咪生蝦係朋友既至愛 都係泰菜必點6個人點個大既拼盤就最岩 每樣野都每人分到一件半至2件 都幾抵同夠食 最怕拼盤到喉唔到肺 唔夠分果下先慘泰式燒豬頸肉 就略嫌燒唔夠火侯 所以就變得好普通軟殻蟹柚子沙律 柚子沙律本應係要好清新 比REFRESH既感覺 不過可能師傅重手左 個汁好咸我係南瓜愛好者 每次有南瓜咖喱都會點 我覺得好夾 呢個可以配 雞/牛/豬 我地就要左雞 好入味 而且南瓜都好甜 如果有無數既薄餅 我應該可以KO哂佢
生蝦係朋友既至愛 都係泰菜必點
泰式燒豬頸肉 就略嫌燒唔夠火侯 所以就變得好普通