餐廳: Sky726
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2021-10-30 1026 瀏覽
我成日都會出旺角食嘢因為旺角真係有好多美食,再加上我係一個為食之人無論街頭美食同樓上鋪都有好多唔同嘅種類嘅店鋪我會成日搜尋有乜嘢好食就會去試吓,早排search 到呢間西餐廳嘅食物同環境都好吸引,我知道成日都full Booking,所以早一星期已經book咗,放假嘅時候就同老公來試吓呢度嘅lunch店舖其實唔大座位都係有限所以建議訂位比較穩陣餐廳嘅氣氛非常好,又有靚景睇又有情調啱晒情侶上嚟談心甘寧靜嘅環境同朋友傾偈都係一個好好嘅選擇今日係星期六,所以冇set lunch,brunch only today 意大利手卷意粉伴野菌辣肉腸$188,職員一放低我已經聞到香噴噴喺出面好少食到呢款手卷意粉口感就好似通粉一樣最重要係食佢嘅味道醬汁帶有輕微嘅芝士味入面仲有好多嘅野菌+ 辣肉腸,加入少量嘅洋蔥粒配合埋少量嘅蔥花加芝士碎,外觀非常吸引慢煮紐西蘭牛柳配薯角牛柳製作需要大約15分鐘非常厚肉食落又有肉汁,唔會好乾,份量雖然不是太多,但食完剛剛好夠飽薯角啱啱炸起非常香口,外脆內軟🤤薯角上面加咗少少鹽👏更加好味蘆筍好幼身,完全冇楂,又好新鮮又青綠非常健康
我成日都會出旺角食嘢
因為旺角真係有好多美食,再加上我係一個為食之人
無論街頭美食
同樓上鋪都有好多唔同嘅種類嘅店鋪
我會成日搜尋有乜嘢好食就會去試吓,
早排search 到呢間西餐廳嘅食物同環境都好吸引,
我知道成日都full Booking,
店舖其實唔大
座位都係有限
所以建議訂位比較穩陣
餐廳嘅氣氛非常好,又有靚景睇
又有情調
啱晒情侶上嚟談心
甘寧靜嘅環境同朋友傾偈都係一個好好嘅選擇
喺出面好少食到呢款手卷意粉
口感就好似通粉一樣
最重要係食佢嘅味道
醬汁
帶有輕微嘅芝士味
入面仲有好多嘅野菌+ 辣肉腸,加入少量嘅洋蔥粒
配合埋少量嘅蔥花加芝士碎,外觀非常吸引
慢煮紐西蘭牛柳配薯角
牛柳製作需要大約15分鐘
非常厚肉
食落又有肉汁,唔會好乾,份量雖然不是太多,但食完剛剛好夠飽
薯角啱啱炸起
非常香口,外脆內軟🤤薯角上面加咗少少鹽👏更加好味
蘆筍好幼身,完全冇楂,又好新鮮
又青綠
非常健康
  • 意大利手卷意粉伴野菌、辣肉腸及巴馬臣芝士