2021-10-24 71 瀏覽
活化工廈入面既日式餐廳位於南豐紗廠,閒日唔算多人,不過由荃灣西站搭車過去好塞車,餐廳又早關門(7點要刪門),所以想影多啲相真係要好好拿捏時間,因為好多打卡位,啲食物賣相又擺得好好,明呃你影多幾張相🤣1️⃣南蠻炸雞終極熱辣辣新鮮出爐👍🏻好難炸雞可以做到呢個效果!好好味😋2️⃣吉列豬扒拉麵認真既,個拉麵同湯底有啲似平時係超市買到果隻味黎既,不過人哋又唔係拉麵專門店,唔難食已經好好,好彩個吉列豬扒加返分!外脆內軟👍🏻又冇皮肉分離,炸物一流!3️⃣三文魚籽明太子忌廉烏冬呢個係必食😋因為個忌廉同烏冬真係好夾!好好味👍🏻如果唔係三文魚籽可能會更好😛因為我唔鍾意食,如果唔係肯定係滿分!4️⃣士多啤梨奇遇唔會太甜,個士多啤梨味又好香!成杯野靚到唔捨得飲阿!5️⃣朱古力冬甩新地好似飲緊朱古力雪糕新地咁😂又唔會好甜!又靚!💟總結:整體來講都係個好好嘅體驗!環境又闊,裝修又靚,野食又好味!
活化工廈入面既日式餐廳

1️⃣南蠻炸雞
終極熱辣辣新鮮出爐👍🏻好難炸雞可以做到呢個效果!好好味😋

2️⃣吉列豬扒拉麵

3️⃣三文魚籽明太子忌廉烏冬

4️⃣士多啤梨奇遇
唔會太甜,個士多啤梨味又好香!成杯野靚到唔捨得飲阿!

5️⃣朱古力冬甩新地
好似飲緊朱古力雪糕新地咁😂又唔會好甜!又靚!