2024-04-17 34 瀏覽
今日朋友開車去觀塘整野,但又好肚餓喎,所以就叫咗朋友放低我哋食啲嘢先,最後決定咗嚟呢間坐得好舒服嘅餐廳。呢到好適合食brunch,除左有breakfast options,更加有burger,然後主要嘅泰式菜都有好多選擇。媽咪今日要左碗招牌和牛船麵同一份泰式乳酪配酸種吐司一齊share。雖然碗船面真係幾好食,和牛亦都相當大塊同嫩滑,湯底都差不多比我哋飲晒,但係點都不及個泰式乳酪!我哋第一次食泰式乳酪,媽咪同Lucas都覺得好好食,另外sourdough麵包係我嘅最愛之一,依家連朋友都愛上咗 😍飲品都幾好,叫左泰式奶茶latte同thai tea dirty,勁滿足😌