2023-11-25 6 瀏覽
有朋友介紹呢間打邊爐超級好食,就嚟咗打邊爐,一上到嚟見到勁宮廷式嘅裝修,超級特別,亦都望到有提供宮廷服裝俾你着用打卡🥰店內亦都好貼心咁提供咗圍裙,唔會食到成身都係,尤其是麻辣湯底好易沾污糟個衣服我哋叫咗一個鴛鴦鍋,一邊係麻辣湯底,另一邊係芫荽皮蛋湯底,一嚟到麻辣湯底超級香,但係芫荽皮蛋湯底都一樣咁出色,直程可以當湯一樣飲😲因為我勁鍾意食菇菌類嘅關係,所以叫咗一set命名為四菌子嘅食物,因為四款都係菇菌類👍🏻👍🏻而呢個菜式亦都係店長推薦的,當中有繡球菌,竹笙等等需要推介嘅就係凌王蝦滑,蝦滑超級彈牙,而且滿滿的蝦肉,無論係麻辣湯底定係芫荽皮蛋湯底都一樣好食。嚟到一定要試嘅就係黃喉,入口爽滑彈牙,另外精品肥牛脂肪同肉比例剛剛好,唔會太肥亦都唔會太瘦👍🏻👍🏻鴨血非常新鮮,上枱嘅時候顏色係鮮紅色😲

鴨血非常新鮮,上枱嘅時候顏色係鮮紅色😲
2023-11-08