今次約埋朋友一齊去油麻地的九龍坎麻辣火鍋,體驗獨特嘅沉浸式宮廷火鍋! 一入到去就好似穿越咗去古代,精緻的雕花木門同刺繡屏風,真係好有貴族感!📸仲可借漢服來穿, 打卡一流👘除左火鍋仲有獨立K房定自動麻雀機等娛樂設施,食住打、唱住食,氣氛真係唔會悶!💥 298至尊套餐 跟餐有即炒嘅川味雞煲,及八款特色鴛鴦鍋底, 我揀左麻辣及雜菌湯底, 一邊香辣惹味, 另一邊濃郁菌香! 🥩肉類方面就有肉質脂肪分佈均勻的美國極上牛小排,入口即化的M6和牛肩胛肉眼同肉質鮮嫩的安格斯牛板腱等, 啱哂食肉獸!🦐海鮮方面有爽甜的鮑魚、口感彈牙的生蠔、花膠同海蝦都係新鮮無比,配搭麻辣湯特別好吃! 🥗無限量供應的四川特色涮菜有黑毛肚、千層肚、貢菜、秘製雞腎等! 樣樣都新鮮又好食!🍴 自助區有過百種配料,各式丸子、蔬菜、涼菜等;甜品仲有Haagen-Dazs雪糕,同特別嘅DIY特色四川冰粉,真係大滿足! 九龍坎麻辣火鍋(油麻地)📍油麻地彌敦道469號新光商業大廈3樓

💥 298至尊套餐

九龍坎麻辣火鍋(油麻地)
📍油麻地彌敦道469號新光商業大廈3樓

4天前 0 瀏覽
九龍坎係一間宮廷風四川火鍋店,招牌牛油紅鍋用十幾種香料製作,香麻惹味,設有不同辣度;火鍋配料近80款,選擇夠曬多元化,餐後可以冰粉解辣。入到九龍坎,古色古香嘅宮廷風裝修好吸睛,仲有宮廷漢服任你揀,可以比你影相打卡。當你想食辣,又驚太辣,太極鴛鴦湯底就啱啦。我哋揀咗鮮茄湯底同埋招牌四川麻辣湯底。麻辣鍋用咗成都新鮮採摘嘅香料,加上好多嘅辣椒,花椒都有十幾款材料,最緊要嘅係以人手炒香,麻辣感十足,先辣後麻,好刺激!而且超級多醬汁可以調配。四菌子 -包括金耳菌、繡球菌、黑皮雞樅菌、竹蓀,配搭新鮮,食落新鮮爽口,砌得非常靚。傑出三寶包括:豬黃喉、鵝腸、牛柏葉,口感爽脆。鮮鴨血,煙韌有咬口,香口得嚟又唔會比麻辣搶味!勁!津牛三將 -係用左牛牛容器裝住三款牛肉,骰仔雪花牛柳粒、安格斯肩胛肥牛同埋手切牛小排,肉味香濃,唔會太肥,我鍾意。手打三色小丸子,火龍果蝦丸、黑松露墨魚丸同埋蟹籽蝦丸,顏色上已經好吸引,新鮮爽口,小朋友至愛。食完辣野食甜品 ,我哋揀咗小月亮冰粉同埋百香果手打檸檬茶,清爽解辣 。除咗火鍋美食,仲有放題可以揀,$298 可以免費升級包房唱K,電動麻雀耍樂,-大班朋友一齊嚟。

傑出三寶包括:豬黃喉、鵝腸、牛柏葉,口感爽脆。

鮮鴨血,煙韌有咬口,香口得嚟又唔會比麻辣搶味!勁!

傑出三寶
小月亮冰粉
鮮鴨血
手打三色小丸子
四菌子
津牛三將
題外話/補充資料: 九龍坎係一間宮廷風四川火鍋店,招牌牛油紅鍋用十幾種香料製作,香麻惹味,設有不同辣度;火鍋配料近80款,選擇夠曬多元化,餐後可以冰粉解辣。 入到九龍坎,古色古香嘅宮廷風裝修好吸睛,仲有宮廷漢服任你揀,可以比你影相打卡。 當你想食辣,又驚太辣,太極鴛鴦湯底就啱啦。我哋揀咗鮮茄湯底同埋招牌四川麻辣湯底。 麻辣鍋用咗成都新鮮採摘嘅香料,加上好多嘅辣椒,花椒都有十幾款材料,最緊要嘅係以人手炒香,麻辣感十足,先辣後麻,好刺激!而且超級多醬汁可以調配。 四菌子 -包括金耳菌、繡球菌、黑皮雞樅菌、竹蓀,配搭新鮮,食落新鮮爽口,砌得非常靚。 傑出三寶包括:豬黃喉、鵝腸、牛柏葉,口感爽脆。 鮮鴨血,煙韌有咬口,香口得嚟又唔會比麻辣搶味!勁! 津牛三將 -係用左牛牛容器裝住三款牛肉,骰仔雪花牛柳粒、安格斯肩胛肥牛同埋手切牛小排,肉味香濃,唔會太肥,我鍾意。 手打三色小丸子,火龍果蝦丸、黑松露墨魚丸同埋蟹籽蝦丸,顏色上已經好吸引,新鮮爽口,小朋友至愛。 食完辣野食甜品 ,我哋揀咗小月亮冰粉同埋百香果手打檸檬茶,清爽解辣 。 除咗火鍋美食,仲有放題可以揀,$298 可以免費升級包房唱K,電動麻雀耍樂,-大班朋友一齊嚟。
2025-07-14
傑出三寶
小月亮冰粉
鮮鴨血
手打三色小丸子
四菌子
津牛三將
食咗咁多間麻辣火鍋🤪終於搵到間麻得過癮、辣得正宗嘅😊而且價錢真係超級抵食👍今晚去宵夜估唔到呢個價錢任飲任食質素拍得住其他散點餐廳😆平時咁鍾意食辣🤪我對火鍋都有啲要求🤣湯底要夠香🌶️麻勁要持久😜九龍坎火鍋嘅四川麻辣牛油紅鍋🩷真係一試難忘🔥 👉成都直送香料🌶️辣椒、花椒人手炒香🥰一入口先係麻到嘴唇震🤪跟住辣勁慢慢上嚟😍層次分明😍 正宗成都風味越食越過癮🌶️2.5小時放題狂食🥰罕有食材任點😋 爽脆彈牙黑毛肚🤣香港好少見嘅豬黃喉口感勁正🥰 仲有8秒鵝腸都係必點🙂美國特級肩胛肥牛🐮澳洲安格斯牛板腱牛味濃郁😍西班牙五花腩小小肥好好味🤤另外仲有小肥羊及雞件以及好多自助嘅丸類、瓜菜菇類等等!啤酒汽水任飲😜全新冰粉自助區十幾款配料任夾😍食完麻辣即刻降溫夏天必食❄️當然唔少得任食嘅雪糕🤪雪條🩷極上套餐$168位➕$60即升級包房唱K同打電動麻雀🀄️同成班朋友一齊邊食邊玩超爽🥳餐廳既紅牆金柱一秒穿越古代宮廷風打卡😜現場仲有免費漢服體驗做一日皇上🫅格格🥰

食咗咁多間麻辣火鍋🤪
質素拍得住其他散點餐廳😆

另外仲有小肥羊及雞件以及好多自助嘅丸類、瓜菜菇類等等!

極上套餐$168位➕$60即升級包房唱K
同打電動麻雀🀄️
同成班朋友一齊邊食邊玩超爽🥳

5天前 0 瀏覽
想在香港體驗四川成都麻辣火鍋,來九龍坎便對了,這裡有提供單點,定食放題90分鐘或套餐放題150分鐘可任飲任食,於港鐵油麻地站步行3分鐘就到,地點夠方便,營業時間更由中午12:00到凌晨03:00餐廳裝潢環境充滿宮殿風,食客更可免費穿著宮廷服裝打卡,連食用碗碟和擺設都感受到宮廷氣氛,餐廳用心設計非常讚👍選擇套餐C、套餐D可升級包房套餐C - 最平$168 可以任飲任食150分鐘(14:30後及凌晨00:30入座更可享88折優惠)每位加$60 更可升級包房唱K,打麻將套餐D - $298更有海鮮和雞煲任食,同時可「免費」升級包房、唱K,打麻將喜歡吃麻辣的朋友必點 ✨招牌四川麻辣牛油紅鍋選用四川成都新鮮香料、用牛油起鍋,配以辣椒、花椒等十幾種配料,再用人手炒香,夠晒麻辣✨黑毛肚喜歡重慶火鍋嘅朋友,黑毛肚一定係必點菜式,涮幾秒就食得,嫩脆有勁✨豬黃喉又係重慶火鍋必點,豬黃喉同樣涮一涮就食得,爽脆無比,簡直同麻辣鍋底絶配✨肥腸結肥腸結係預先滷過,再配以麻辣鍋底,咬落去瞬間在嘴裡爆開,呢種滋味,真係要親身嚟感受下✨澳洲高鈣小肥羊羊肉片非常鮮嫩,一點“騷”味都無,食完一碟又一碟✨冰粉食飽飽就去到甜品

選擇套餐C、套餐D可升級包房
套餐C - 最平$168 可以任飲任食150分鐘
(14:30後及凌晨00:30入座更可享88折優惠)
每位加$60 更可升級包房唱K,打麻將

喜歡吃麻辣的朋友必點
✨招牌四川麻辣牛油紅鍋

✨黑毛肚

✨豬黃喉

✨肥腸結

✨澳洲高鈣小肥羊
羊肉片非常鮮嫩,一點“騷”味都無,食完一碟又一碟

✨冰粉
食飽飽就去到甜品區,見到我最愛嘅冰粉,消暑一流,仲有好多配料可以自由添加,為我呢餐豐富又刺激嘅火鍋,畫上完美嘅句號

✨自助區
有麻辣小龍蝦、各式肉類、丸子、蔬菜、涼菜、水果、炸物、飲品、啤酒、乳酪、甜品、雪糕等⋯⋯

🎁穿漢服拍照打卡
分享到社交平台
@九龍坎官方帳號,可獲網紅菜「環珠九格格」一份

🎁Follow 關注九龍坎官方帳號
社交平台,
可獲「禦用紅糖糍粑」一份

🎁 Openrice 訂位單點食品可享折扣
⏰6:00前/9:30後 - 單點食品可享68折
⏰其餘時間 - 單點食品可享78折

這裡除咗可以食火鍋,仲有得唱K,有得打麻將,又可以打卡,約埋幾個朋友一齊嚟就最開心

2025-07-14
午餐
  • 澳洲高鈣小肥羊
  • 肥腸結
  • 花枝丸
6天前 0 瀏覽
🔍Menu 有分3個選擇,有極上套餐$168至尊套餐$298 可以食埋海鮮,而我則揀$168 小辣,一大舊牛油溶係鍋視覺好肥美,好香口!但食得辣朋友建議中辣起跳。 最重要係任飲任食!🍴自製調味醬也很有特色,可以根據自己的口味來調配。仲有香油加入,夠哂正宗! 🥩🥬食材的質素,性價比不錯。有多款前菜同配料。亦有單點菜式,不過上菜有啲慢,但無漏單。如果你鐘意四川麻辣火鍋,絕對值得一試

最重要係任飲任食!

🍴自製調味醬也很有特色,可以根據自己的口味來調配。
仲有香油加入,夠哂正宗!

🥩🥬食材的質素,性價比不錯。
有多款前菜同配料。亦有單點菜式,
不過上菜有啲慢,但無漏單。
如果你鐘意四川麻辣火鍋,絕對值得一試
火鍋放題嚟講呢間都真係抵到爆,$168已經任食5款肉類,美國特級肥牛同埋澳洲安格斯牛板腱都好推薦。呢個澳洲高鈣小肥羊,襯埋招牌四川麻辣鍋非常夾,羊肉味夠香唔會臊。火鍋湯底可以揀鴛鴦鍋,另一半我就揀咗款清甜啲嘅椰子雞湯湯底,一甜一辣食到兩種口味,想個湯底濃啲嘅,仲可以叫埋啲雞件放落去一齊煲。呢度最正嘅係仲可以俾你包房,唱K打麻雀都得,叫放題C餐可以每人加$60升級包房,或者食放題D餐就可以免費升級。外面仲有火鍋自助區,麻辣小龍蝦任夾,仲可以俾你自製冰粉有超多款配料自選,甜品仲有Häagen-Dazs雪糕都係任食。

2025-07-24 0 瀏覽
尋晚忽發奇想想食放題,於是嚟呢間!貪佢有2.5hr用餐,唔使咁趕,感覺幾好~佢有2個放題餐,極上套餐$168/位  (+$60/位包房唱K+電動麻雀) & 至尊套餐$298/位👈有免費升級包房唱K+電動麻雀。而同場都見到有人嗌單點~ 餐廳裝修宮庭風, 幾適合打咭 扮返左古代🤣今次揀左$168(好抵)🤡嗌左四川麻辣牛油紅鍋 同野菌湯底。問店員麻辣湯會唔會太辣,佢立即sell屎上身,話佢地係「正宗四川成都麻辣火鍋」,先用牛油起鍋,再加成都新鮮採摘嘅香料,再加埋辣椒、花椒等總共17款ish,再用人手炒香😲原來咁勁咩☠️講到咁,我都係嗌微辣算🤣感覺啱啱好,有麻又有辣~店員亦不忙提及有免費體驗穿著宮廷漢服😲相當注重客人體驗儀式感🫡不過我哋下次先🤭 雖然唔包海鮮,但食物款式算多,幾吸引!啲料都睇得出新鮮~嗌左特別少見嘅黑毛肚&豬黃喉,店員話豬黃喉輕輕焯分零鐘就得,我覺得好爽好食~另外特級肩胛肥牛&安格斯牛板腱都肉味濃,唔錯~仲有鵝腸 鴨血丸 餃 仲可以喺出面自己夾菜、炸物等野食,太多,不能盡錄🤣冰粉自助區應該係新嘅!最後食自己整嘅甜品作結,消暑又滿足😙

餐廳裝修宮庭風, 幾適合打咭 扮返左古代🤣

2025-07-09
  • 黃豬喉
  • 黑毛肚
2025-07-24 0 瀏覽
主打正宗四川麻鍋火鍋的餐廳,格局以古代宮廷風為主⛩️,古色古香的環境令你恍如穿越了🏮,還可以借用漢服玩喬裝👑,最啱打卡📸!這裏用餐豐儉由人💸,有火鍋放題也有包間,食物的質素不錯🧆,擺盤也很有心思💝。朋友預定了包間🧧,點了很多打卡必備的菜式🥗。▪️牛運亨通🐮🧧(招牌菜)很大的一個圈⭕️,要由兩位待應👯‍♂️捧上枱面,圈上擺放著不同部位的牛肉🥩,份量很足💯,最欣賞是黑色牛瓣胃和黃喉,非常爽口甘香👅。圈內是經典鴛鴦湯底🫕 ,牛油紅湯味道香濃惹味🌶️,菌湯味道清香🍄‍🟫。這道招牌菜很有氣勢👑,令人嘩的一聲❗️打卡一流👍🏻,品質也不錯。▪️豬腦🧠好耐冇食,口感不錯😬▪️鴨腸🦆鵝腸去晒脂肪💮,爽口彈牙!▪️鴨血🩸自家新鮮製的鴨血,溝咗少許鮮奶🥛,砌成♥️型,非常新鮮嫩滑。▪️手切牛頸脊🥩非常優質,食到停唔到口😋。▪️豉汁蒸蟠龍鱔🐍啖啖是肉,肥美可口🤤,強推👍🏻▪️ 象拔蚌刺身🐚新鮮🎣
朋友預定了包間🧧,點了很多打卡必備的菜式🥗。

▪️牛運亨通🐮🧧(招牌菜)

▪️豬腦🧠
好耐冇食,口感不錯😬

▪️鴨腸🦆
鵝腸去晒脂肪💮,爽口彈牙!

▪️鴨血🩸

▪️手切牛頸脊🥩
非常優質,食到停唔到口😋。

▪️豉汁蒸蟠龍鱔🐍
啖啖是肉,肥美可口🤤,強推👍🏻

▪️ 象拔蚌刺身🐚
新鮮🎣

2025-07-23 0 瀏覽
最近想打邊爐而又喺網上見到唔少人推介九龍坎麻辣火鍋,所以就嚟到試下先。一入到嚟就見到係走宮廷風既四川火鍋店,門口有古裝漢服可以比客人打卡。經過見到包房有KTV可以同朋友唱K。見到午市晚市單點經openrice訂位分別有68折/78折優惠,亦可以揀任食火鍋,我同朋友決定揀任食放題,揀左$168既極上套餐,150分鐘任飲任食,有五款肉類任食,包括美國特級肩胛肥牛、澳洲安格斯牛板腱、澳洲高鈣小肥羊、西班牙五花腩片同雞肉件,另外亦有豬黃喉、鵝腸、黑毛肚、鴨血等廿幾款單點任食選擇。個人覺得整體D肉都唔錯!湯底可以揀麻辣雞煲或火鍋湯底,我就揀左太極鴛鴦湯底,分別係招牌四川麻辣牛油紅鍋同鮮蕃茄湯。當中招牌牛油紅鍋用左十多種香料製作,食落都唔算太辣。出面亦有自助區,有多款蔬菜、丸類、涼菜、炸物等任食,當晚亦有小龍蝦食。而冰粉自助區亦可以因應個人喜好落唔同既配料解辣。飲品區亦有多款罐裝同紙包飲品,亦有多款甜品。而雪糕櫃就有唔同品牌既雪糕雪條甚至有Häagen-Dazs 雪糕添!整體環境都好古色古香,任食以呢個價錢嚟講性價比亦都高。

經過見到包房有KTV可以同朋友唱K。
湯底可以揀麻辣雞煲火鍋湯底,我就揀左太極鴛鴦湯底,分別係招牌四川麻辣牛油紅鍋同鮮蕃茄湯。當中招牌牛油紅鍋用左十多種香料製作,食落都唔算太辣。

而冰粉自助區亦可以因應個人喜好落唔同既配料解辣。
飲品區亦有多款罐裝同紙包飲品,亦有多款甜品
整體環境都好古色古香,任食以呢個價錢嚟講性價比亦都高。
2025-07-19 509 瀏覽
呢間野衛生麻麻地,嚴重唔夠人手。好多野都冇乜 。岩岩飲品,我自己加咗成箱上雪櫃 。我同個員工講,我話,個邊野飲係咪可以飲 ,佢話自己見到有乜就係乜,我話,我想要個個無曬,佢話,你自己加 。態度差到爆!!!D碗又有漬 。係勁差!!!大家千祈唔好去 !!估5到可以差到咁叫我自己加野 。唱k房隔音係勁差。我已經坐係門口位 。都聽到佢唱咩歌 。財神到唱咗5次!!!大家唔好信d廣告宣傳!!要睇留言!!!!!!!!!!!!!!
大家唔好信d廣告宣傳!!
要睇留言!!!!!!!!!!!!!!
2025-07-14 1795 瀏覽
一大班人去邊度聚會好?油麻地人氣宮廷麻辣火鍋獨立K房設備齊全🎶自動麻雀機🀄️食住打、打住唱無論生日、朋友聚會都啱晒‼️火鍋店每個角落都充滿宮廷韻味一入包房即刻Feel到貴族級別嘅儀式感免費體驗穿著宮廷漢服著住漢服影相打邊爐好正😍✨用餐有單點或者放題選擇😋🍲多款湯底選擇,有辣有唔辣🌶️ 食得辣的朋友仔可以揀招牌四川麻辣牛油紅鍋 ,用上了成都新鮮採摘的香料,再加上辣椒、花椒等等總共近17款,以人手炒香而成,麻辣勁十足!🦐還珠九格格賣相靚靚😍 九宮格食材豐富,有蝦、魚片、牛柏葉、鮮鴨血、鵝腸、牛丸、昆布等,款款新鮮又特別🥰🐮津牛三將金色牛牛容器好吸睛🤩 份量十足,三款牛牛,肉味濃郁,肉質嫩滑,回味無窮!🍄‍🟫四菌子 罕有的四款菌類,口感好爽又健康!🥬蔬菜拼盤粟米蔬菜拼盤,鮮甜又清新!🐼 冰粉 / 御用糖心茲粑兩款必食的甜品,冰粉打卡一流📸 晶瑩剔透,清甜又解膩!糖心茲粑熱辣辣上枱,口感軟糯,食埋大滿足🥰
一大班人去邊度聚會好?
油麻地人氣宮廷麻辣火鍋
獨立K房設備齊全🎶
自動麻雀機🀄️
食住打、打住唱
無論生日、朋友聚會都啱晒‼️

火鍋店每個角落都充滿宮廷韻味
一入包房即刻Feel到貴族級別嘅儀式感
免費體驗穿著宮廷漢服
著住漢服影相打邊爐好正😍

✨用餐有單點或者放題選擇😋

🦐還珠九格格

🐮津牛三將

🍄‍🟫四菌子

罕有的四款菌類,口感好爽又健康!

🥬蔬菜拼盤

粟米蔬菜拼盤,鮮甜又清新!

🐼 冰粉 / 御用糖心茲粑

2025-07-14 1851 瀏覽
抵食火鍋放題🍲仲有得打麻雀唱K🀄️呢間火鍋超抵食抵玩👍🏻有$168同$298任食套餐揀🍲自助區嘅丸、熱葷、蔬菜🥬雪糕🍦冰粉等等都可以任拎🤤👘體驗着古裝漢服打卡📸都一樣係免費❣️而$298放題套餐會有幾款澳洲同美國嘅安格斯靚牛可以揀🥩有埋海鮮類🦪仲可以「免費」🆓 升級包K房 或者 麻雀房🤩仲有足足2.5小時比你玩!如果揀$168餐,都可以加$60升級K房或者麻雀房🀄️如果食得辣嘅朋友一定要試呢度嘅「正宗四川成都麻辣火鍋」湯底😍超級香麻惹味!個人覺得最滿意嘅係啲牛肉雖然係任食,但係夠高質👍🏻每次追加都係一樣質素👌🏻而且仲有小龍蝦🦞炸饅頭呢啲都可以任食!食完辣野🥵再整返碗冰粉,按個人喜好同口味配搭唔同材料,係爽嘅😌宜家係Openrice book位,單點食品仲有低至68折嘅優惠🤤真係抵上加抵🥳
抵食火鍋放題🍲仲有得打麻雀唱K🀄️

呢間火鍋超抵食抵玩👍🏻
有$168同$298任食套餐揀🍲
如果揀$168餐,都可以加$60升級K房或者麻雀房🀄️

用餐優惠
試食活動
2025-07-14 1062 瀏覽
人生中最難食最污糟既火鍋。好多食材都冇同埋唔新鮮。餐廳衛生程度差,同埋完全唔夠人手。叫做碟蠔,黎到D蠔係綠綠地色,完全唔夠膽食。D肉類少同唔新鮮,個樣似合成。 飲品落左單都可以一直唔黎,叫阿姐跟左幾次都冇,隨後我地放棄左。千奇唔好去。
千奇唔好去。
2025-07-13 829 瀏覽
一入到嚟個門口好靚,門口有一排衫可以換嚟影相,但係諗得到可以有幾污糟所到最後都冇。侍應姐姐叫我哋入房等,話唔點嘢唔攞嘢食就 ok, 唔會開始計時,入到去見到裡面幾實冇乜人,星期六晚連一半滿都冇。我哋叫咗 C 餐($168), 包埋房就每人加 $60。不過如果想打牌就要提前預定,並唔係留咗間房就有得打,之前打電話問有關嘅嘢嗰時,聽電話嘅同事一啲都冇提過,呢到扣咗少少分 😔 幾間房嘅隔音睇得出好差,就喺求其有塊隔版隔住,唱K其實好多人會聽到。今次姐姐莫名奇妙比咗兩間房我哋,但係一啲都冇必要,有提出過不如間番一間佢哋就係咁話唔好 🤔C 餐有美國肩胛肥牛,澳洲安格斯牛板腱,西班牙豬五花,雞肉件同澳洲高鈣小肥羊。嗱,佢咁講,你就咁聽,反正唔覺得有咩特別咁靚或者特別有肉味。任攞項目就中規中矩冇驚喜,嘢飲都係嗰啲,唯一有冰粉自助都唔錯。嘢食上得都算快,冇甩漏,但係全程除咗送餐就冇員工入嚟加水或者收碟。好老實講,$168 火鍋放題埋單 $250 一個人 (加$60再加 %10),冇咩好挑剔,加上一夠鐘就會即刻入嚟趕你走,明明間舖冇乜人,連一首歌嘅時間都唔比,要你即走,再加上啲員工其實冇乜禮貌,就呢幾樣

好老實講,$168 火鍋放題埋單 $250 一個人 (加$60再加 %10),冇咩好挑剔,加上一夠鐘就會即刻入嚟趕你走,明明間舖冇乜人,連一首歌嘅時間都唔比,要你即走,再加上啲員工其實冇乜禮貌,就呢幾樣嘢已經令我覺得冇必要再嚟過 😵 差就唔差嘅,但係冇好到要嚟兩次囉。

2025-06-14
2025-07-11 734 瀏覽
平淡生活需要一點刺激,去食麻辣火鍋都係一個好選擇嚟到位於油麻地嘅《九龍坎麻辣火鍋》,正宗四川成都麻辣火鍋,裝潢充滿宮庭風,還可免費體驗穿著宮廷漢服,有得食又有得玩,值回票價✨2.5小時任食雞煲火鍋至尊套餐 $298/位 (免費升級包房 - 唱K,電動麻雀)♨️先食川味麻辣雞煲,雞肉嫩滑,麻辣味濃,食落又辣又香,夠晒惹味🍲之後就開始打邊爐,鍋底有多款選擇,我哋就揀咗鴛鴦鍋 (四川麻辣牛油紅鍋 拼 豬骨濃湯鍋)四川麻辣牛油紅鍋,選用牛油起鍋,用上成都新鮮香料,再加上辣椒、花椒等等總共近17款,以人手炒香而成,麻辣勁十足豬骨濃湯底,豬骨香氣十足,湯底溫和不膩口,最適合配各種火鍋食材🥩肉類我哋點咗美國極上牛小排、澳洲安格斯牛板腱和西班牙黑豚五花腩,全部新鮮靚料,肥瘦適中,肉質嫩滑,肉味濃郁🌟其他火鍋配料如黑毛肚、鮮蝦雲吞、魚皮餃、蝦滑和墨魚滑等,每一款都新鮮,爽口又彈牙🦐海鮮方面都超多選擇,如鮑魚、海蝦、帶子、蠔和花膠等,全部新鮮靚料👉自助區亦有幾十種配料,如各式丸子、蔬菜、水果、即食前菜和炸物熟食等🧃最後甜品/飲品自助區都好多選擇,全部任食任飲,當中推介冰粉自助區,款式比以前更多❣️現凡經Ope
平淡生活需要一點刺激,去食麻辣火鍋都係一個好選擇

✨2.5小時任食雞煲火鍋至尊套餐 $298/位
(免費升級包房 - 唱K,電動麻雀)

❣️現凡經Openrice 訂座可享折扣優惠 - 68折 (6pm前或9:30pm後單點食品) / 78折 (單點食品)