呢間店出名上菜上得慢,所以預先打電話book位,打去一個年輕女生聽電話,問下今日menu,竟拋下一句:咪同平時一樣。好,落了4個雞扒薯菜,一入到餐廳即上,竟來了4個雞扒意粉,仲屈我哋落單係全部都轉意粉,唔通我哋4個客一黎就玩你餐廳?我哋堅持係薯菜,仲同我哋講本身轉意粉要加錢,依家唔收你加錢,要唔要硬食,自己落錯單仲焗個客硬食,算,為左唔浪費先勉強硬食3個凍冰冰意粉,一食意粉又硬乾爭爭又凍,似擺咗好耐,勁難食。1份堅持薯菜,即話要等15分鐘,問佢可唔可以上住個雞朳食住先啦,即刻勁串話我本身果塊已俾左人。再講野食太咸,上飲品,勁大力放下4杯飲品係中間要我哋自己分,凍檸茶無甜味,叫佢俾糖漿,3個人要分一小shot杯,叫佢比多d,話係超濃縮糖水黎架,唔夠先再比你啦!點知一加,係勁淡的糖水,廢事再睇班侍應面色,由佢,食完埋單走人,我哋喺位show張員工證拎個折扣,竟然用勁西的態度話:下次你大叫自己係xx員工就得架喇,反光我哋睇唔到。連行過嚟收錢都懶,我心諗,大叫?我哋依家係西餐廳定茶餐廳?咁唔想serve客人不如改自助形式唔好收人加1服務費啦!總結,打著黃店旗號請班後生無禮貌嘅後生女,成餐飯食到

總結,打著黃店旗號請班後生無禮貌嘅後生女,成餐飯食到成肚氣,因為啲野食太咸而頂住個胃成日,飲品無味,下次永不幫襯!