2023-09-23 557 瀏覽
隨著香港日式洋食店越開越多 都被我發現左佢地有個特點 好多新搭配但未必好食🥺呢間本身都見到menu算幾吸引 但結果都係不盡人意🍳牛肉漢堡扒配熊本番茄汁蛋包飯💰138照常講漢堡扒同蛋包飯呢個搭配好難出錯 我都想讚下佢賣相先 貼左熊本熊貼紙係表面嘅芝士片都幾q 加上撒左木魚花嘅旋風蛋包飯真係幾勾起食慾😆 但係搣完塊貼紙落來先見到表面黝黑嘅漢堡扒🥲 講真漢堡扒煎到黑冇咩唔正常嘅地方 但係切開一舊都幾乾身 擺落口都冇咩肉汁 芝士片就係噠上去之後稍微炙燒一下 所以同漢堡扒都冇咩交流🤣 番茄肉醬比較稀 如果鹹味多返D撈飯應該會好D 蛋嘅方面我真係好難批評 都幾嫩滑 但木魚花同入面D飯真係超乾 飯係有汁淋過加埋唔creamy嘅番茄肉醬同乾漢堡扒就係乾上加乾…🍛野生牛肝菌蘑菇意大利飯💰118意大利飯賣相就好正常 牛肝菌味道都好突出 又唔會太腥整體來講冇諗過連最signature嘅蛋包飯都出事 而且店員都幾干涉進餐過程 雖然好似表面上態度好好 但係食飯應該都偏私隱🥲📌 SENSU (新城市廣場3期) (沙田)沙田沙田正街18號新城市廣場三期2樓A237號舖

🍳牛肉漢堡扒配熊本番茄汁蛋包飯
💰138

🍛野生牛肝菌蘑菇意大利飯
💰118
意大利飯賣相就好正常 牛肝菌味道都好突出 又唔會太腥

📌 SENSU (新城市廣場3期) (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場三期2樓A237號舖
2023-08-16