同男朋友慶祝四週年紀念,終於都出黎社會做野,所以決定去一間高級d既餐廳慶祝拍拖紀念日一踏入旋轉門就已經好shocked,感覺好似入左時光隧道,返返去七十年代咁,裝修同設計都好靚。入到去有分bistro junon同le scene de junon,我地今次就揀左bistro junon。我地個座位咁岩喺部琴隔離,一開始仲以為揀bistro既就唔會有表演睇,點知都有架!!今晚係一個琴手同一個主音負責表演,主音仲會同客人有互動,真係一次好舊式既體驗!野食方面,我地叫左凍肉盤share,至於main course我就叫左鴨胸。一咬落去,層皮脆卜卜不特止,中間既脂肪跟住流埋出黎,配埋旁邊既砵酒汁同意式玉米糕一齊食,唔會好滯,好正!ps 份menu既背面係當年今日既報紙,可以拎埋返屋企留念的pps 極度建議去埋toilet參觀靚到dum一聲

pps 極度建議去埋toilet參觀
靚到dum一聲