2019-09-14
放題呢家野,每個月都會有一次去食放題!日本野係百食不厭,去連鎖店散叫壽司🍣炸物2個人賣單都要$400!所以我好好好中意食放題,又多野食!除左壽司🍣刺身 炸物 鍋物 仲有甜品同野飲!真心呢間放題價好抵食!我最欣賞呢到既海膽同埋吞拿魚蓉同蟹膏!平時食放題海膽最驚有陣臭味,但呢個完全無,真心好食。 呢3款係出面食係幾咁貴,呢到呢3樣野好有水準,不停encore🤣👍🏻食到回晒本另外間間都有芝麻雞翼,呢間都係一樣咁好食,滾熱辣!呢到既熱食包括炸物都係滾熱辣☺️☺️☺️所以叫左牛仔骨,天婦羅,蟹粥真係有蟹味嫁,牛柳粒,比目魚都👍🏻👍🏻👍🏻呢間出面仲有salad bar 我仲整左個蟹籽青瓜沙律,食左2大兜☺️Encore落單 好快上菜同收碟,不過2個人食張枱唔係好大!我就會完第一輪先叫第二輪唔係就會無位擺。如果張枱大d就好啦!雪糕都有H牌同M牌,一人一杯,唔夠喉出面仲有雪糕櫃,不過都食到飽飽,無出去食甜品 水果🤭
所以我好好好中意食放題,又多野食!
我最欣賞呢到既海膽同埋吞拿魚蓉同蟹膏!
另外間間都有芝麻雞翼,呢間都係一樣咁好食,滾熱辣!