2021-01-11
食個早晏, 再返公司做嘢! 所謂 work from home 其實仲忙過喺公司, 橫掂要出街, 不如直接返公司啦! 懶得散叫, 午市套餐原來好多選擇! 餐廳裝潢好少女, 好適合我 (: 喂天山雪蓮椰子花生雪耳湯 配 迷你滷水拼盤 +$10 ~ 湯雖然無肉, 但係都好濃郁好滋潤! 拼盤更讚, 好入味, 但唔會過咸, 特別係個冰豆腐, 超讚! 泰式鳳梨炒飯 配 沙爹串燒 $88 ~ 好泰…飯炒得好香, 一粒粒飯粒清晰分明, 有雜菜及菠蘿碎同炒, 雖然咁多菜但飯完全唔濕唔腍! 沙爹串燒有濃濃的沙爹味, 唔講真係似食緊肉串燒…韓國蘆薈柚子蜜 ~ 清新潤喉, 好舒服! 再來一客甜點, 巧克力蜜糖吐司遇上香草雪糕 +$30 ~ 朋友一齊食甜品, 吐司外層香脆, 內裡軟熟! 雖然又朱力力又蜜糖, 但唔會超甜, 正! 好滿足!
韓國蘆薈柚子蜜 ~ 清新潤喉, 好舒服!