2022-01-10
超適合一家大細嚟,裝潢充滿樂天嘅感覺🥳門口位置更放置咗兒童免費扭蛋區,相當窩心☺️ 素食款式甚多,食物質素高👍🏼絕對係素食者嘅恩物。無論係菜式定裝潢都比人一種好新穎嘅感覺😙❣️香芒牛油果蔬苜蓿芽手卷 $38呢個手卷比想像中有驚喜‼️芒果同牛油果可以中和返苜蓿芽較清淡嘅味,而且睇得出係即叫即整🤤,紫菜仍然好脆及挺身,可以作為一道開胃小食👍🏼❣️照燒汁素鰻魚薄餅 $158滿滿嘅芝士配紫椰菜、菇、素鰻魚、紫菜而且薄餅底部好脆,口感好豐富🤤加上照燒汁嘅襯托,完全唔覺得食緊素😳所有配料味道超夾🤤必食之選‼️ ❣️牛肝茵乾燒伊麵 $128牛肝茵同伊麵好夾😋 麵底唔會好乾,而且每條麵都好入味🤤估唔到呢個配搭咁有驚喜😆份量都好足👍🏼讚讚☺️❣️酥脆腐皮卷 4件 $68外皮炸得超清脆又香口‼️裏面濕潤唔會乾,令我對腐皮好感大增😆 再配甜酸醬食更吊引😋環境🌌經精心設計嘅裝潢,以粉紅色為主,店內放置咗小量公仔裝飾🧸天花板中庭位置更以天空及氫氣球作裝飾,氣氛舒適令人用餐愉快🥰
❣️香芒牛油果蔬苜蓿芽手卷 $38
❣️照燒汁素鰻魚薄餅 $158