2021-07-09 578 瀏覽
第一次黎呢間bar, 因只在Openrice 見過圖片。一黎到就覺得環境各方面都好,不論座位,氣氛,燈光。咁啱我地早去7點幾,未多客。可以靜靜地傾下計。重要係個哥哥service 幾好。又young又有活力可惜我地一幅圖片都冇影到。我地order 左Baby back Ribs 半份,唔算好好食但可以接受。happy hour 去到9 pm 非常啱我地。所以Drink 我地都一人order 左2~3杯。Drink Menu 都唔止classic, 重有啲own recipe 嘅Mocktail, Cocktail 都有。我見佢有杯 "冬陰公" 寫住 Spicy Vodka, 而我真係見到佢 homemade 左一支 辣椒Vodka, 所以就試下。雖然個味道唔會真係冬陰公咁味。但飲落係清淡微甜微酸,飲到入喉 筀有辣味 回返上黎。有啲層次,算唔錯。 因我比較鐘意微甜嘅 drink...另一杯係 Lychee Tea, 真係幾好飲,又微甜清淡,微微有Lychee 味飄出黎。有pineapple juice, Green Tea...Lychee+pineapple 都有清香味,好夾我地都一人
第一次黎呢間bar, 因只在Openrice 見過圖片。

可惜我地一幅圖片都冇影到。

我地都一人飲左2杯👍👍👍

整體都好正,下次一定再幫襯👏👏👏
2021-07-08