俾門面嘅萬聖節佈置吸引咗🤣冇霖到呢竟然系一個正宗🇰🇷人開嘅店😳所以好多特別既鍋都可以喺哩度食到!😋🐙 豆芽炒五花腩鍋/八爪魚巨大嘅八爪魚鋪喺上面非常吸睛,沒霖到搦起嚟之後超大一隻😍味道十分地道👍🏻底下鋪滿五花腩肉,吸收咗湯汁之後腍腍地,但肉上嘅脆骨又幫助提升翻口感😋肉俾得勁多,絕對良心!如果多人去嘅話建議再要個面吸收埋d湯汁,真系超正!(2個人去嘅話,如果點多咗食唔晒建議打包哦,畢竟咪嘥嘛😁)靚女放低后同我哋讲要等加熱一下,之後會再過嚟😆再次過嚟全部搞掂晒,將大章魚剪開並且翻炒均匀曬,净系需要坐著等食就搞掂☺️伴邊有d年糕,等熟既途中如果餓,可以腍咗就先食呢個👍🏻 唔系好多但系好好食,也冇妨礙到胃容量,算系俾跟住落嚟食鍋開開胃🤣🍗炸雞(半份)咬落去十分juicy,雞肉鮮嫩唔柴,同酥脆嘅外層相得益彰,無論單食定系點醬料都各有風味😋🍧香蕉牛奶沙冰/士多啤梨牛奶沙冰外表色彩繽紛都十分吸引,而且大肚杯裝到滿😍冰沙嘅質地十分細膩👍🏻搭配章魚鍋一齊十分舒爽🤣原嚟下面三款沙冰先有cream,難怪就話點解生得唔一樣😜🥢小菜呢個小菜真嘅要提一下,自家制👍🏻超犀利,完全韓國風味😋特別豆芽好好食,可以免費加一

🐙 豆芽炒五花腩鍋/八爪魚

🍗炸雞(半份)

🍧香蕉牛奶沙冰/士多啤梨牛奶沙冰

🥢小菜
呢個小菜真嘅要提一下,自家制👍🏻超犀利,完全韓國風味😋特別豆芽好好食,可以免費加一次😆靚女話因為自己整成本太高啦🥲

一去到就俾我哋一次性圍裙,唔用驚整污糟件衫🤩去得早趁店內仲冇人影咗幾張,掂鍾意呢d貓貓裝飾,每只都唔一樣,添加咗好多小驚喜🥰室內明亮簡潔,十分乾淨,呢點非常加分👍🏻

抽風唔錯,d煙唔會吹晒落塊面度,不過空調都好足🤣所以食完之後就開始有d凍,繼續坐傾偈記得帶件嘢披下😉

食完問咗靚女一d問題都會努力解答俾我哋知,廣東話超好,所以啱開始冇發現🤣就系可能有時會轉唔過嚟先發現系🇰🇷靚女,真係非常溫柔😘門口嘅裝飾超啱打卡,啱好呢次萬聖節嘅佈置影咗,超期待遲d再去可以影到聖誕節嘅佈置😆

係啦,or顯示嘅出口有錯誤,B去先啱喔😉