2023-12-24 368 瀏覽
估唔到喺YOHO隔離,係一個橫街小巷會遇到隱世韓國店,食得出係正宗韓國口味,細問之下老闆娘同廚師們原來全部都係正宗韓國人🥰 呢度價錢超級reasonable! 老闆娘推介嘅烤韓國牛肉,真係十級好味😍 知道我最鍾意食蔥仲特登幫我哋加上蔥 ,韓國牛肉鮮甜,好tender😍 仲要勁有誠意,鍋入邊仲有韓國粉絲、韓國年糕、韓國菇。全部食材都係來自正宗韓國呢度嘅配菜已經好好食,薯仔沙律,簡直係世界級,好味道食完老闆娘再添加俾我哋。原來廚師曾經喺酒店餐廳工作,所以品質好有水準🫰🏻 泡菜都係每日新鮮製造泡菜煎餅都好好食,鍾意食辣味嘅一流。每一件都脆卜卜好香口仲有飲咗鳳梨馬格利酒,好特別,只有少量酒精,好水果味,好適合女仔飲!呢度啲蔬菜特別新鮮,食咗牛,跟住我哋就食韓國豚肉排骨,個味道醃製得好出色,配埋韓式大醬和生菜一齊食,好Juicy呢度仲有VIP房!約埋朋友嚟開party都正!Must encore this one ☝️❤️

泡菜煎餅都好好食,鍾意食辣味嘅一流。每一件都脆卜卜好香口

呢度仲有VIP房!約埋朋友嚟開party都正!
Must encore this one ☝️❤️
  • 烤韓國牛肉