2021-07-04 1595 瀏覽
呢間menu真係會睇唔明,今次就推薦呢兩個,希望大家以後黎到唔會唔知叫乜好啦😜-Toulouse Sausage and cheese crepe 🌭$88-Toulouse Sausage係一款豬肉香腸,食落個feel有少少似幼身版既臘腸,食落會重口味少少、咬落會比較硬少少同偏鹹少少。配搭上大量拉絲芝士🧀,軟糯既crepe對摺成長方形,原條既香腸配上crepe好夾😋旁邊仲有解膩既黑醋salad🥗5 Cheese pizza (with tomato sauce)🍕 $158-⭕️⭕️必點必點⭕️⭕️有得揀tomato sauce🍅或者white sauce!為左無咁漏我地揀左呢個tomato sauce果然正確選擇滿滿好fresh既新鮮茄蓉😋呢個pizza包左5️⃣款cheese:面頭先有片片既Parmesan flakes🧀、一切會有超級拉絲既Mozarrella 、已經mix哂一齊既大家一定識既好多氣孔既Emmental(姐係呢個🧀)、藍色紋既Gorgonzola同 Fortina cheese🧀🧀🧀最後面頭仲有大量超級新鮮嘅火箭菜🚀之前去義大利旅行食左好多正宗嘅Pizza,正宗Pizza果

⭕️⭕️必點必點⭕️⭕️有得揀tomato sauce🍅或者white sauce!為左無咁漏我地揀左呢個tomato sauce果然正確選擇滿滿好fresh既新鮮茄蓉😋呢個pizza包左5️⃣款cheese:面頭先有片片既Parmesan flakes🧀、一切會有超級拉絲既Mozarrella 、已經mix哂一齊既大家一定識既好多氣孔既Emmental(姐係呢個🧀)、藍色紋既Gorgonzola同 Fortina cheese🧀🧀🧀最後面頭仲有大量超級新鮮嘅火箭菜🚀之前去義大利旅行食左好多正宗嘅Pizza,正宗Pizza果批邊通常比較薄同脆,重點係一定會焦黑同𤓓哂😋Best pizza i have ever had🍕🍕
  • Toulouse Sausage and cheese crepe
  • 5  cheese  pizza