2023-01-16 70 瀏覽
係修頓附近經過見到小店裝修滿有格調的日式風格,就同朋友入去食碗麵🍜雖然小店,梳化位坐得舒服,位置間又唔會有壓迫感,感覺柔和放鬆😌.🍜正宗全料東京撈麵 $99(M)🍜明太子忌廉撈麵 $89 (M)🍗單骨香脆雞翼 $36🥟雞皮餃子 $43☕️培茶拿鉄 $36🍵茶入玄米茶 $32.入來緊係要點碗拉麵🍜原來拉麵係撈麵好特別!第一時間撈撈撈😂日本撈麵都係第一次食!兩碗都超多餡料,招牌正宗全料東京撈麵味道正宗,好多辣肉碎香辣惹味,Jo超級鐘意食😋唔食得辣可以試下明太子忌廉撈麵,明太子味道勁出好creamy,fusion 組合幾得意食落幾清新👍🏻要大讚呢間麵粗身煙靭彈牙口感一流,同平時食開拉麵嘅質地唔同好有新鮮感!好厚身juicy,肉同肥膏好balance 👍🏻重點係不要貪心點L size,因為可以免費加飯!撈麵唔好食哂所有餡料,留返少少撈飯,好有日本style肉燥飯感覺,超特別又好食😋.另一必試係呢到自家制茶飲,樽裝設計好靚呀!焙茶拿鐵超有驚喜Jo 大力推薦,奶香細滑茶味香濃帶少少回甘味道balance,好高質👍🏻 茶入玄米茶 即綠茶加玄米茶,呢個配搭第一次試味道清新回甘幾match,包裝好細心樽仲
🍜正宗全料東京撈麵 $99(M)
🍜明太子忌廉撈麵 $89 (M)
🍗單骨香脆雞翼 $36
🥟雞皮餃子 $43
☕️培茶拿鉄 $36
🍵茶入玄米茶 $32

另一必試係呢到自家制茶飲,樽裝設計好靚呀!焙茶拿鐵超有驚喜Jo 大力推薦,奶香細滑茶味香濃帶少少回甘味道balance,好高質👍🏻 茶入玄米茶 即綠茶加玄米茶,呢個配搭第一次試味道清新回甘幾match,包裝好細心樽仲有個茶隔🥰

貪心的Jo仲點左兩款小食,雞翼配wasabi芥末醬好食!單骨岩哂我呢個懶人😂 雞皮餃子好得意,皮煙煙韌韌帶點油香正👍🏻

真心好有驚喜,呢個價錢無諗過食到咁好食日本撈麵!同真的好鐘意杯焙茶拿鐵🤤經過一定要試下,性價比好高👍🏻